Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Nyúl Sándor

2012. február 1. 07:38:01Makró
Nyúl Sándor is beszállt Demján bankjába
A Gránit Bank Zrt. a jegyzett tőkéjének felemeléséről döntöttek a tulajdonosok a január 26-án megtartott közgyűlésen, a zárt körben kibocsátott részvények 7,12 százalékkal emelik a bank jegyzett tőkéjét. A teljes mennyiséget Nyúl Sándor magánszemélyként jegyezte le, és a 300 millió forintos befektetéssel 7,12 százalékos tulajdonrészt szerzett a bankban - közölte a hitelintézet.
.
2009. október 3. 07:31:59Vállalatok
Új vezér a TriGranit élén
Új vezér a TriGranit élénÁtszervezik a TriGranit vezetését, a cég vezérigazgatói posztjára Török Árpád kerül, míg Nyúl Sándor az igazgatóság elnöke lesz.
.
2008. január 8. 10:59:03Vállalatok
Internetszolgáltatóban vett részesedést a TriGránit igazgatója
Nyúl Sándor, a TriGránit csoport operatív vezérigazgatója magánemberként, illetve egy általa kontrollált cég, a Mogul Consulting LTD. révén 20 százalékos tulajdont szerzett az EnterNet Invest Zrt-ben. Az EnterNet Invest Zrt. többek között az EnterNet internet szolgáltató és a 2007-ben megnyílt Proserver szerverterem tulajdonosa.
.
2007. május 21. 08:51:00Makró
Több tízezer forint terhet jelenthet majd az ingatlanadó
Több tízezer forint terhet jelenthet majd az ingatlanadóA szakma a 0,25 százalékos ingatlanadót elfogadhatónak tartaná, de csak azzal a feltétellel, ha az kiváltja az ingatlanhoz jelenleg kapcsolódó terheket. Előbbi egy tízmillió forintot érő lakás tulajdonosának évente 25 ezer, negyvenmilliós értéknél pedig már százezer forint kiadást jelentene. Az mfor.hu Heti Hármasában megkérdezett szakértők szerint bár az új adó visszafoghatja a szektor fejlődését, azonban élénkítő hatása is lenne, például "mozgásba hozná" a nem hasznosított értékes ingatlanokat.
.
2006. december 5. 17:31:00Vállalatok
Meglovagolná a romániai plázalázat a TriGránit
Meglovagolná a romániai plázalázat a TriGránitAz Európai Unió januári kibővülése nyomán egyre több kereskedelmi lánc hozhat majd létre centrumokat Romániában, ami a TriGránitot is fokozott aktivitásra fogja sarkallni. Az AAM-csoport jövőre Szófiában nyitna irodát, a Richter pedig a leánycégeivel való kapcsolattartás könnyebbé válásában bízik. Az mfor.hu Heti Hármas sorozata ezúttal arra volt kíváncsi, hogyan érinti az EU-bővülés a cégeket.
.
2006. augusztus 17. 08:51:00Vállalatok
A budapesti tőzsdét sem zárja ki a Trigránit
A budapesti tőzsdét sem zárja ki a TrigránitAz osztrák befektetővel „házasságra” lépő Trigránit a napokban közölte, hogy néhány éven belül a londoni vagy a bécsi tőzsdére vezetnék be a vállalatot. Mint ismert, a cég eddig elutasította a börzén való jelenlétet. Az mfor.hu annak járt utána, hogy van-e esélye a Budapesti Értéktőzsdének (BÉT) is elcsábítani az ország egyik meghatározó vállalatát, illetve melyek a nemzetközi kereskedés előnyei.
.
2006. augusztus 11. 08:31:00Vállalatok
Osztrák kézben a TriGránit negyede
Megtörtént az év eddigi legnagyobb részesedésvásárlása a magyar ingatlanpiacon: az osztrák Immoeast AG 25 százalékos tulajdont szerzett a TriGránit Rt.-ben 400 millió euróért. A magyar vállalat megerősítette a Világgazdaság értesülését, miszerint a TriGránit 3-4 éven belül megjelenik a londoni vagy a bécsi tőzsdén.
.
2006. január 1. 23:59:00
Nyúl Sándor
hirdetés
hirdetés
.