Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Kisbenedek Péter

2012. január 1. 12:10:56Makró | Befektetés
Kisbenedek Péter: át kellene alakítani a megtakarítások ösztönzését
A különféle hosszú távú megtakarítások támogatását egységesítenie kellene az államnak Kisbenedek Péter szerint. A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) elnöke az MTI-nek adott év végi interjúban kifejtette: fontos lenne, hogy a támogatás ne szűk társadalmi körben elérhető adókedvezmény, hanem pénztámogatás legyen, amely ehhez mérve sokkal nagyobb magánforrást vonzana magához, a megtakarításokból vásárolt államkötvények pedig csökkentenék az állam adósságszolgálati kiadásait.
.
2008. augusztus 22. 10:04:31Vállalatok
Rábólintott a PSZÁF az Allianz vezérváltására
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) pénteken tette közzé honlapján azt a határozatát, amelyben engedélyezi, hogy Kisbenedek Péter Iván legyen az Allianz Hungária Biztosító Zrt. elnök-vezérigazgatója.
.
2008. augusztus 5. 16:39:11Makró | Vállalatok
Leváltja első emberét az Allianz
Leváltja első emberét az AllianzKisbenedek Péter lesz október 1-től az Allianz Hungária Zrt. új elnök-vezérigazgatója - közölte a vállalat kedden.
.
2008. április 21. 10:04:50Vállalatok
Új vezetőkkel erősít az Erste
Dominic Bruynseels lesz az Erste Bank romániai leányvállalatának, a BCR-nek a vezérigazgatója, miután Manfred Wimmer csatlakozik az Erste Bank csoport igazgatóságához.
.
2006. szeptember 4. 16:01:00Vállalatok
Erőteljesen terjeszkedik térségünkben az Erste
Erőteljesen terjeszkedik térségünkben az ErsteAz Erste Bank az elmúlt években az EU előszobájában tartózkodó cégekre összpontosítva folytatta expanzióját térségünkben. Az ennek során szerzett tapasztalatokról Szabó Pál, a Magyar Posta vezérigazgatója kérdezte Kisbenedek Pétert, az Erste Bank Hungary Nyrt. elnök-vezérigazgatóját az mfor.hu Staféta sorozatában.
.
2005. január 1. 00:02:00
Kisbenedek Péter
hirdetés
hirdetés
.