Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Duma László

2011. február 3. 17:58:59Vállalatok
Ügyvezető váltás az Adversum logisztikai tanácsadó cégnél
Duma László, az Adversum Kft. tulajdonosa és eddigi ügyvezetője az idei évvel átadta az ügyvezetői feladatokat Vida Péternek. A váltást a cég a tulajdonosi és a vezetői szerepkörök elválasztásának szükségességével indokolta, amely elengedhetetlen a hatékony működéshez és a növekedéshez.
.
2010. július 14. 08:14:59Vállalatok
Okos mérlegek, pénztáros nélküli boltok - itthon is ez lehet a jövő
Okos mérlegek, pénztáros nélküli boltok - itthon is ez lehet a jövőA jövő áruházában nem lesznek pénztárosok, a bevásárlókocsiból ki sem kell majd pakolni az árukat ahhoz, hogy fizessünk, a boltokat pedig hangtalanul suhanó áruszállító kocsik fogják ellátni az éj leple alatt. Mindez csak néhány szemléletes példa arra, milyen konkrét, a fogyasztók számára is érzékelhető haszonnal járhat az innováció - legalábbis ha sikerül a mindennapokban is elterjeszteni a jelenleg sokszor még kísérleti fázisban lévő fejlesztéseket. Mfor.hu háttér.
.
2009. február 24. 17:59:55Vállalatok
Megtizedelheti a válság a hazai logisztikai piacot
Megtizedelheti a válság a hazai logisztikai piacotA gazdasági krízis hatására jelentősen csökken a logisztikai piac az idei évben, ami az árak zuhanását vonja maga után. Ez életveszélyes lehet a logisztikai szolgáltatókra nézve, amelyek közül már az első negyedévben sokan lehúzhatják a rolót. Igaz, a krízis lehetőségeket is magában rejt - a gyorsan, rugalmasan és határozottan reagáló cégek akár megerősödve is kikerülhetnek a nehéz helyzetből. Az mfor.hu piaci szakértőket és szereplőket kérdezett a válság hatásairól és a lehetséges kiutakról.
.
2008. május 9. 16:04:55Vállalatok
Mi lesz a nyerő logisztikában 2008-ban?
Mi lesz a nyerő logisztikában 2008-ban?Azok a logisztikai szolgáltatók, amelyek képesek rugalmas megoldások, hozzáadott értékű szolgáltatások nyújtására, versenyelőnybe kerülhetnek 2008-ban. Az mfor.hu ezúttal az idén várható tendenciákról és kilátásokról kérdezett iparági szakértőket.
.
2006. szeptember 6. 13:31:00Vállalatok
Az állam segítő kezére vár a logisztikai szektor
Az állam segítő kezére vár a logisztikai szektorSzakértők szerint a logisztika a következő évtized egyik kulcságázata lesz, a globalizáció és a növekvő verseny következtében ennek hatékonyabbá tételével javulhat a társaságok eredményessége. A Menedzsment Fórum számára készült körkérdésben megszólaló három iparági szakember egyetért abban, hogy a jelenleginél aktívabb kormányzati támogatásra van szükség Magyarország logisztikai központtá válásához.
.
2006. január 1. 00:12:00
Duma László
hirdetés
hirdetés
.