Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Szabó Zoltán

2010. február 1. 18:51:59Vállalatok
Idén is kemény évre készülnek a magyar logisztikai főnökök
A 2010-es év még nagy kihívások elé állítja a logisztikai szakmát: komoly veszélyt hordozhat magában például az euró-forint árfolyam, valamint az üzemanyag-árak alakulása, és további költségcsökkentésre kényszerülhetnek a cégek, állítják az ágazatban dolgozó vezetők.
.
2009. június 8. 07:52:38Vállalatok
Klubba tömörültek a hazai logisztikai főnökök
Megalakult a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja, jelentette be a közelmúltban lezajlott Nagyvállalati Logisztikai Vezetők Konferenciáján Szabó Zoltán, a Ghibli Kft. ügyvezetője.
.
2009. február 24. 17:59:55Vállalatok
Megtizedelheti a válság a hazai logisztikai piacot
Megtizedelheti a válság a hazai logisztikai piacotA gazdasági krízis hatására jelentősen csökken a logisztikai piac az idei évben, ami az árak zuhanását vonja maga után. Ez életveszélyes lehet a logisztikai szolgáltatókra nézve, amelyek közül már az első negyedévben sokan lehúzhatják a rolót. Igaz, a krízis lehetőségeket is magában rejt - a gyorsan, rugalmasan és határozottan reagáló cégek akár megerősödve is kikerülhetnek a nehéz helyzetből. Az mfor.hu piaci szakértőket és szereplőket kérdezett a válság hatásairól és a lehetséges kiutakról.
.
2008. május 9. 16:04:55Vállalatok
Mi lesz a nyerő logisztikában 2008-ban?
Mi lesz a nyerő logisztikában 2008-ban?Azok a logisztikai szolgáltatók, amelyek képesek rugalmas megoldások, hozzáadott értékű szolgáltatások nyújtására, versenyelőnybe kerülhetnek 2008-ban. Az mfor.hu ezúttal az idén várható tendenciákról és kilátásokról kérdezett iparági szakértőket.
.
2007. február 16. 16:01:00Vállalatok
Logisztikai roadshow indul kkv-k számára
Márciusban tíz állomásból álló logisztikai előadássorozat indul a hazai kkv-szektor és logisztikai szakemberek számára. A roadshow célja, hogy feltárja a kisebb vállalkozások jellemző logisztikai problémáit, és ezekre megoldási javaslatokkal szolgáljon.
.
2006. szeptember 6. 13:31:00Vállalatok
Az állam segítő kezére vár a logisztikai szektor
Az állam segítő kezére vár a logisztikai szektorSzakértők szerint a logisztika a következő évtized egyik kulcságázata lesz, a globalizáció és a növekvő verseny következtében ennek hatékonyabbá tételével javulhat a társaságok eredményessége. A Menedzsment Fórum számára készült körkérdésben megszólaló három iparági szakember egyetért abban, hogy a jelenleginél aktívabb kormányzati támogatásra van szükség Magyarország logisztikai központtá válásához.
.
2006. január 1. 00:20:00
Szabó Zoltán
hirdetés
hirdetés
.