Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Samu János

2008. március 31. 16:49:57Makró
Az elemzők még nem temetik a koalíciót
Az elemzők még nem temetik a koalíciótNapok óta forr a levegő a két koalíciós párt között. Az SZDSZ parlamenti frakciója hétfőn arról döntött, hogy javasolják az ügyvivő testületnek: lépjen ki a párt a koalícióból. Ennek hírére délelőtt meredeken zuhanni kezdett a BUX index, a forint gyengült, az állampapírok hozamai pedig ismét meglódultak. Az mfor.hu által megkérdezett elemzők szerint még nem biztos a szakadás a koalíción belül, a piacnak az lenne a legjobb, ha megegyezne az MSZP és az SZDSZ.
.
2006. október 6. 08:11:00Vállalatok
Menjen vagy maradjon Gyurcsány? Gazdasági szcenáriók
Menjen vagy maradjon Gyurcsány? Gazdasági szcenáriókA szeptember közepén új erőre kapott belpolitikai háború újabb jelentős állomásához érkezik pénteken, mind a Parlamentben, mind pedig az utcán. Az mfor.hu Heti Hármas című sorozatában azt kérdezte három független pénzügyi elemzőtől, hogy milyen hatása lehet a gazdaságra a különböző politikai forgatókönyveknek. A válaszok összegzésétől kivételesen eltekintünk, azt - mint ahogy a következtetések levonását is - az Olvasóra bízzuk.
.
2006. szeptember 18. 18:01:00Vállalatok
Nem a kormány bukása az igazi veszély
Nem a kormány bukása az igazi veszélyA cégek számára az lenne a legnagyobb csapás, ha a kiszivárogtatott Gyurcsány-beszéd nyomán kialakult politikai viharban a hatalmat birtokló döntéshozók megtorpedóznák a már megindított reformokat. Ez nagyobb problémát jelentene, mint a kormány esetleges bukása, állítják az mfor.hu Heti Hármas sorozatában megkérdezett gazdasági elemzők.
.
2006. július 17. 13:51:00Vállalatok
A Concorde lett az év magyar befektetési társasága
A Concorde Értékpapír Zrt.-t választotta az év legjobb magyar befektetési társaságának az Euromoney brit nemzetközi gazdasági magazin.
.
2006. január 1. 23:59:00
Samu János
hirdetés
hirdetés
.