Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Simó György

2017. május 18. 10:45:08Vállalatok
600 milliós befektetést kap a Codecool programozóiskola
600 milliós befektetést kap a Codecool programozóiskolaKétmillió eurós befektetést biztosít a PortfoLion Regionális Magántőke Alap a Codecool Kft. részére. A bevont tőke révén az oktatási szolgáltatások piacának legígéretesebb szegmensében folytathatja nemzetközi terjeszkedését a 2015-ben indult magyar programozóiskola.
.
2009. március 24. 10:29:50Vállalatok
Vezérhelyettest vált a Magyar Telekom
Vezérhelyettest vált a Magyar TelekomTávozik a Magyar Telekomtól Simó György vezérigazgató-helyettes, a cég Új Üzleti Területek és Üzletfejlesztési Üzletágának vezetője.
.
2008. november 17. 08:19:51Vállalatok
Egyszerre szép és ijesztő az iWiW-sikersztori
Egyszerre szép és ijesztő az iWiW-sikersztoriA magyar felhasználók jórészt az alapfunkciókra használják a közösségi portált, ezért a fejlesztők is ezeket akarják először javítani. Az iWiW-ben ugyanakkor hatalmas potenciál van, ami rémisztő is a tulajdonos számára, mivel nem tudnak minden igényt kielégíteni – nyilatkozta az mfor.hu-nak Simó György, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese.
.
2007. február 20. 14:06:00Vállalatok
Az iWiW és társai uralják majd a jövő internetjét
Az iWiW és társai uralják majd a jövő internetjétA web 2.0-t nem számítástechnikai szakemberek, hanem userek csinálták, létrejöttéhez pedig nem új technikára, hanem új szemléletre volt szükség, emelte ki az mfor.hu Stafétájában Papp István. A Cisco regionális vezetője szerint ma már nem a vállalati szereplők, hanem a végfelhasználók ösztönzik az internet fejlődését.
.
2007. február 12. 08:41:00Vállalatok
Simó: már itthon is repeszt a széles sáv
Simó: már itthon is repeszt a széles sávA számítógép-használati kultúrának és a generációváltásnak kulcsszerepe lesz abban, milyen gyorsan lehet majd felkelteni az igényt az új internetes szolgáltatások iránt, mondta el az Mfor.hu Stafétájában Simó György. A T-Online vezére szerint jövőre már itthon is húzótermék lehet az internettévé.
.
2006. november 16. 17:31:00Vállalatok
Minőség díjat kapott Simó György
Simó György, a T-Com üzletágvezetője, a T-Online Magyarország Zrt. vezérigazgatója részesült a Dale Carnegie & Associates Inc. nemzetközi vezetői tanácsadó vállalat elismerésében az elmúlt időszakban végzett kiváló szervezetfejlesztési tevékenységéért. Az ünnepélyes díjátadásra november 16-án került sor a budapesti Festetics Palotában.
.
2006. szeptember 20. 13:21:00Vállalatok
Változások a Magyar Telekom vezetésében
A T-Com vezetői pozícióját 2006. szeptember 20-tól Simó György jelenlegi üzletágvezető-helyettes, a T-Online Magyarország Zrt. vezérigazgatója tölti be. Az üzletág vezetése mellett Simó György marad a T-Online vezérigazgatója is. Az igazgatóság továbbá meghozta döntését arról is, hogy dr. Klaus Hartmann távozását követően Thilo Kuscht nevezi ki a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettesévé.
.
2006. június 14. 18:11:00Vállalatok
A széthúzás lehet az olimpiai álom halála
A széthúzás lehet az olimpiai álom halálaAz olimpia magyarországi megrendezését a költségvetés hiányán kívül az összefogásra való képtelenség és a magyar ember kishitűsége akadályozhatja. A budapesti ötkarikás játékokat a vállalati szektor is támogatja. A magánszférát képviselő Budapesti Olimpiáért Mozgalom (BOM) szerdai konferenciáján az mfor.hu is részt vett.
.
2006. január 1. 17:29:00
Simó György
hirdetés
hirdetés
.