Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Ábrahám László

2010. május 27. 04:04:59Vállalatok
Kapkodnak a cégek a képzett szakmunkásokért
Képzett szakmunkásként a legkönnyebb jelenleg ma elhelyezkedni, állítja egy most közzétett felmérés. A hazai képzési rendszerből kikerülő fiatalokkal azonban sok a gond. A szakmai tudás mellett a nyelvismeretük, és az elkötelezettségük is problémás a frissen végzetteknél, állítják a munkaadók.
.
2009. február 4. 08:34:58Vállalatok
Nem zsoldos, hanem hazavédő csapatot akar az Év menedzsere
Nem zsoldos, hanem hazavédő csapatot akar az Év menedzsereÁbrahám László, az NI Hungary Kft. ügyvezetője, az Év menedzsere 2008 díjasa, polóban, farmerban maga jön le értem a portára, majd vezet az asztalához, mely egy boksz a sok közül, és kínál kávéval. Sehol egy asszisztens, sehol egy igazgatói szoba, sehol egy vezetői manír. Erről, és az Év menedzser díj okairól beszélgetett vele az mfor.hu.
.
2006. szeptember 27. 09:11:00Vállalatok
Tb-emelés: futhatnak a pénzük után a cégek
Tb-emelés: futhatnak a pénzük után a cégekSzeptembertől a minimálbér kétszeresére növekedett a tb-járulék alapja. Az mfor.hu Heti Hármas című sorozatában cégvezetőket és szakértőket kérdezett meg arról, milyen hatása lehet a módosításnak a vállalatok működésére.
.
2006. június 22. 10:31:00Vállalatok
Debrecenben fejleszt az amerikai NI
180 dolgozónak helyet biztosító 5 szintes épület kialakításába kezd a National Instruments Debrecenben – tudta meg az mfor.hu.
.
2006. június 22. 09:11:00Vállalatok
Az amerikai cégeknek sem ízlik a Gyurcsány-csomag
Az amerikai cégeknek sem ízlik a Gyurcsány-csomagAz amerikai elnök budapesti látogatása felhívhatja a befektetők figyelmét Magyarországra. Mivel azonban a "nagy halak" már választottak régiónkban terjeszkedési célpontot, a jövőben a kisebb cégek jöhetnek szóba a partnerkeresésben. Bár a már jelen lévő amerikai cégek egy részének púp a hátán a nemrég bejelentett Gyurcsány-csomag, mások elismerik a böjt szükségszerűségét, tudta meg az mfor.hu.
.
2006. március 8. 08:51:00Vállalatok
Támogatott és megtorolt munkahelyi szerelem
Támogatott és megtorolt munkahelyi szerelemA munkahelyi szerelmi kapcsolatok sokkal elfogadottabbak, mint néhány éve, és felmérések szerint ma már kevésbé számítanak tabunak. A cégvezetők és HR-esek szempontjából azonban mindenképpen problémaforrás egy intim munkahelyi viszony.
.
2006. március 2. 14:31:00Vállalatok
HR-stratégiák: Kezeljük emberként a dolgozót!
HR-stratégiák: Kezeljük emberként a dolgozót!A humánerőforrást egy kis cégnél maga az első számú vezető, a nagyobb vállalatoknál a főnök egyik fő bizalmasa koordinálja. A személyzeti kérdések kulcsfontosságúak a vállalati sikerek elérésében – derült ki az Institute for International Research a héten tartott HumanPower 2006 című konferenciáján, amelynek előadói az mfor.hu-nak nyilatkoztak.
.
2006. január 1. 23:59:00
Ábrahám László
hirdetés
hirdetés
.