Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Fischer András

2009. szeptember 4. 14:26:38Vállalatok
Távozik az Origo vezére
Távozik Fischer András az Origo vezérigazgatói posztjáról, munkaviszonya közös megegyezéssel szűnik meg, feladatait szeptember 5-től megbízott vezérigazgatóként Horváth János veszi át.
.
2009. április 20. 12:49:58Vállalatok
Fásult a munkájától a hazai reklámosok többsége
Fásult a munkájától a hazai reklámosok többségeNincs több szingli a reklámosok között, mint bárhol másutt, ötből hárman nagyon vagy mérsékelten fásultnak érzik magukat, amúgy pedig a szakma korlátairól a Médiatörvény és az ügyfelek tehetnek. A Kreatív Csoport által életre hívott Nagy Kreatív Napon emellett a televíziók és az online tartalomszolgáltatók harcának lehetséges kimenetelét is találgatták a szakértők.
.
2009. április 15. 08:49:55Vállalatok
Ébredező óriás: az iWiW babérjaira törhet a Facebook
Ébredező óriás: az iWiW babérjaira törhet a FacebookAz iWiW ma már több mint egy program, szinte fogalom, a napi párbeszédek szerves része, számos emberi sors befolyásoló eszköze. Kategóriájában szinte egyedülálló - legalábbis egyelőre. A Facebook eddig csak külföldön volt jelen, jelenleg azonban már 200 ezer magyar tagja is van. Ez pedig tipikusan az a műfaj, amely beindul, mint egy lavina, vagy eltűnik a süllyesztőben. Mfor.hu háttér.
.
2008. szeptember 1. 14:04:59Vállalatok
Új vezetőkkel és hatékonyabb struktúrával erősít az [origo]
Fischer András vezérigazgató javaslata alapján a hatékonyabb működés és a médiapiaci kihívásoknak való eredményesebb megfelelés érdekében 2008. szeptember 1-jén átalakul az [origo] Zrt. szervezeti felépítése és gazdálkodási stratégiája.
.
2008. június 5. 08:14:00Vállalatok
Forradalom vagy sem, ideje másképp hirdetni
Forradalom vagy sem, ideje másképp hirdetniAkár kommunikációs forradalomnak hívjuk, akár nem, a médiafogyasztás és ezáltal a marketing területén bekövetkezett - és folyamatban lévő - változásokat a marketingeseknek tudomásul kell venniük, és be kell látniuk, hogy a hagyományos marketing kora lejárt. Az előadók az elméleten túllépve igyekeztek az mfor.hu által szervezett szerdai Fókuszban a fogyasztó című konferencián gyakorlati tanácsokat adni. Mfor.hu beszámoló.
.
2007. január 22. 08:16:02
Fischer András
.
2006. szeptember 28. 18:21:00Vállalatok
A T-Online-hoz igazol a köztévé volt vezetője
Internet- és tartalomszolgáltatónál folytatja pályafutását Fischer András, tudta meg a Kreatív.
.
2005. március 23. 16:19:27Vállalatok
Megújul a Magyar Televízió vezetése
Az m2 műsorigazgatója Kósa-Somogyi György, a tervezett m3 műsorigazgatója Pusztay András lesz.
.