Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Némethy László

2006. július 10. 08:31:00Vállalatok
Színlelt szerződések: könyörtelen lesz az Apeh
Színlelt szerződések: könyörtelen lesz az Apeh Míg egyesek szerint ideje volt "nekimenni" a színlelt szerződéseknek, mások az amúgy is mostoha sorsú mikro és kis vállalkozások elleni merényletnek érzik a szigorúbb ellenőrzéseket. A június végi türelmi idő után az Apeh nem akar többé méltányos lenni, a cégek ügyvédek segítségét kérik, miközben a fél országról - legyen szó az állami- vagy a magánszféráról - elhangzik, hogy csaló. Mfor.hu körkép.
.
2006. június 22. 09:11:00Vállalatok
Az amerikai cégeknek sem ízlik a Gyurcsány-csomag
Az amerikai cégeknek sem ízlik a Gyurcsány-csomagAz amerikai elnök budapesti látogatása felhívhatja a befektetők figyelmét Magyarországra. Mivel azonban a "nagy halak" már választottak régiónkban terjeszkedési célpontot, a jövőben a kisebb cégek jöhetnek szóba a partnerkeresésben. Bár a már jelen lévő amerikai cégek egy részének púp a hátán a nemrég bejelentett Gyurcsány-csomag, mások elismerik a böjt szükségszerűségét, tudta meg az mfor.hu.
.
2006. június 16. 08:51:00Vállalatok
Cégvezérek a Gyurcsány-csomagról: a tűzoltás nem elég
Cégvezérek a Gyurcsány-csomagról: a tűzoltás nem elégA vállalati szektor szerint a szombaton bejelentett megtakarítási csomaggal az ország ugyan átmenetileg megmenekül az összeomlástól, de az intézkedések gazdaságunk versenyképességét veszélyeztetik. A cégvezetők mélyreható reformok kidolgozását sürgették „A Győztesek felelőssége - Tájkép csata előtt” című csütörtöki konferencián, amelyről az mfor.hu tudósít.
.
2006. január 1. 23:59:00
Némethy László
hirdetés
hirdetés
.