Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Havas István

2015. június 5. 10:22:59Vállalatok
Vezérigazgatót vált az EY Magyarország
Megújul július 1-től az EY Magyarország menedzsmentje. A vezérigazgatói tisztséget Rencz Botond, a cég Adótanácsadói részlegének közép-európai és egyben magyarországi vezetője veszi át. Havas István jelenlegi vezérigazgató a cég Senior Partnereként a jövőben az EY egyes kiemelt piaci és kormányzati ügyfeleivel való kapcsolattartásért felel majd.
.
2009. március 6. 15:24:55Makró
A válság keményen szelektál, a kulcs a rugalmasság
A válság keményen szelektál, a kulcs a rugalmasságAhol bezáródik egy ajtó, kinyílik egy ablak – tartja a bölcs mondás, mely a jelenlegi válságra is igaz. Azonban az ablakok száma is véges, kinyitásukhoz pedig leginkább hosszú távú, rugalmas és nagyon józan gondolkodásra van szükség. A kapkodás és a nyílászárók becsukódása között ugyanis szoros összefüggés áll fenn, derült ki az Ernst & Young a válság lehetőségeit vizsgáló pénteki rendezvényén.
.
2007. április 18. 08:21:00Vállalatok
Ma döntenek Cardiffban: még többismeretlenes az Eb-egyenlet
Ma döntenek Cardiffban: még többismeretlenes az Eb-egyenletAnnak ellenére, hogy élénkítené a gazdaságot, ráfizetéses lehetne a futball Európa-bajnokság megrendezése Magyarországon Horvátországgal közösen. Pozitív következmény lenne viszont, hogy - bár egyelőre még semmilyen tanulmány sem látott napvilágot a megaprojekt gazdasági hatásairól - az esemény összefogásra ösztönözhetné a magyarokat. Az mfor.hu Heti Hármasa a pályázat szervezőbizottságának elnökét, a projektmenedzseri feladatot ellátó cég vezérét és az olimpiai mozgalom élharcosának számító tőzsdeelnököt kérdezte annak apropóján, hogy az UEFA ma délelőtt dönt a walesi Cardiffban a 2012-es Eb helyszínéről.
.
2007. január 1. 19:25:00
Havas István
.
2006. november 2. 10:41:00Vállalatok
Havas István az Ernst & Young új vezérigazgatója
Havas István (46) az Ernst&Young új vezérigazgatója, valamint ügyfélszolgáltatási és ügyfélkapcsolati igazgatója.
hirdetés
hirdetés
.