Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Papp István

2016. szeptember 28. 12:34:59Vállalatok
Ismert vállalatvezetővel erősít a Nemzeti Befektetési Ügynökség
Papp István személyében üzletfejlesztési elnökhelyettessel bővül a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) vezetősége. A korábbi Microsoft-vezető legfontosabb szakmai feladata a beszállítói kapcsolatok fejlesztése és a pénzügyi befektetők kiszolgálása lesz.
.
2015. június 30. 17:01:59Vállalatok
Új vezető a Microsoft Magyarországnál
Július elsejétől Szentkuti Gabriella a Microsoft magyar leányvállalatának ügyvezető igazgatója - tájékoztatta a cég kedden az MTI-t.
.
2011. október 24. 10:36:59Vállalatok
Új vezető a Microsoft magyar leányvállalata élén
Új vezető a Microsoft magyar leányvállalata élénPapp Istvánt nevezték ki a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatójának. Elődje, Drajkó László négy év után távozik a cégtől.
.
2010. november 19. 16:10:45Vállalatok
Papp István távozik a Magyar Telekomtól
Papp István távozik a Magyar TelekomtólPapp István, az Üzleti Szolgáltatások Üzletág jelenlegi vezérigazgató-helyettese közös megegyezéssel távozik a Magyar Telekomtól 2010. november 30-án. Utódjaként, a végleges döntés meghozataláig, ideiglenesen Rékasi Tibor, az IQSYS jelenlegi ügyvezető igazgatója kerül kinevezésre.
.
2007. szeptember 25. 17:59:40
A Ciscótól igazolt vezetőt a Magyar Telekom
A Ciscótól igazolt vezetőt a Magyar Telekom2007. október 16-tól Papp Istvánt nevezi ki a Magyar Telekom a társaság vezérigazgató-helyettesének, és egyben az Üzleti Szolgáltatások Üzletág (T-Systems) vezetőjének. Papp István a kinevezéssel párhuzamosan a Magyar Telekom ügyvezető bizottságának tagjává válik.
.
2007. február 20. 14:06:00Vállalatok
Az iWiW és társai uralják majd a jövő internetjét
Az iWiW és társai uralják majd a jövő internetjétA web 2.0-t nem számítástechnikai szakemberek, hanem userek csinálták, létrejöttéhez pedig nem új technikára, hanem új szemléletre volt szükség, emelte ki az mfor.hu Stafétájában Papp István. A Cisco regionális vezetője szerint ma már nem a vállalati szereplők, hanem a végfelhasználók ösztönzik az internet fejlődését.
.
2006. november 7. 08:41:00Vállalatok
Nem sírják vissza a cégek az informatikai tárcát
Nem sírják vissza a cégek az informatikai tárcátBár szakmai körökben eleinte nagy felháborodást okozott az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) megszüntetése, úgy tűnik, a harag nem volt tartós. Az mfor.hu Heti Hármasában megkérdezett cégvezetők egyöntetűen szakmailag megalapozott döntésnek tartják az informatikával és távközléssel kapcsolatos feladatkörök átszervezését.
.
2006. november 6. 12:31:00Vállalatok
A Cisco felvásárolja az Orative-ot
A Cisco Systems bejelentette, hogy megállapodás született a kaliforniai San Joséban működő, magántulajdonban lévő Orative Corp felvásárlásáról. Az Orative egyik alkalmazása révén a Cisco a mobil készülékek, így mobiltelefonok és okostelefonok piacára is kiterjesztheti egységes kommunikációs portfólióját.
.
2006. október 2. 09:21:00Vállalatok
Kkv-k képzésébe invesztál a Cisco
A hazai kis- és középvállalkozóknak szóló magyarországi MBA-képzés beindításában is közreműködne a jövőben a Cisco Systems Inc. – válaszolta a Világgazdaság kérdésére a cég Budapestre látogatott elnök-vezérigazgatója, John Chambers.
.
2006. szeptember 6. 09:21:00Vállalatok
Megduplázza magyarországi létszámát a Cisco
Megduplázza magyar leányvállalatának létszámát az amerikai Cisco Systems - tudta meg a Világgazdaság Papp István ügyvezető igazgatótól. Bővülhet a Budapestre telepített globális technológiai központ is.
.
2006. január 1. 23:59:00
Papp István
hirdetés
hirdetés
.