Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Simon András

2013. június 13. 13:40:59Makró | Vállalatok
Kiadáscsökkentés miatt vált meg az MNB Simontól
A Magyar Nemzeti Bank tovább halad a márciusban meghirdetett kiadáscsökkentési és takarékossági program útján - írja közleményében az intézmény.
.
2013. június 13. 10:40:59Vállalatok
Megvált az MNB Simon Andrástól
Elbocsátották Simon Andrást, az MNB kommunikációs vezetőjét, értesült az Origo.
.
2011. szeptember 2. 06:02:00Makró
Simor szerint csatlakozni kell az euróhoz
A Magyarországhoz hasonló közép- és kelet-európai országok számára nem az a kérdés, hogy csatlakozzanak-e az euróövezethez, hanem az, hogy mikor - jelentette ki csütörtökön Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke a tiroli Alpbachban egy nemzetközi konferencián.
.
2010. március 30. 16:01:59Vállalatok
Új kommunikációs igazgató és szóvivő a Magyar Nemzeti Bankban
2010. április 5-től dr. Simon András lesz az MNB kommunikációs vezetője és szóvivője.
.
2009. január 22. 17:34:55Vállalatok
Simon András távozik a Magyar Telekomtól
Simon András távozik a Magyar TelekomtólJanuár végén távozik a Magyar Telekomtól dr. Simon András , a vállalat kommunikációs igazgatója, aki két éven át irányította a legnagyobb hazai távközlési cég kommunikációs tevékenységét. Az igazgatóságot februártól Varga Mihály vezeti.
.
2008. december 5. 12:09:55Vállalatok
Tévével és kólával vigasztaljuk magunkat a válság alatt
Tévével és kólával vigasztaljuk magunkat a válság alattMekkora a válság valódi gazdasági tartalma, és mekkora a média által generált pánikhangulat? Ezzel a provokatív kérdéssel nyitotta meg Nagy Bálint, a Vodafone kommunikációs igazgatója a Menedzsment Fórum II. marketingkonferenciáját csütörtökön, amely a pénzügyi válság marketingre gyakorolt hatását járta körbe. Az elmélet után konkrét válaszokat kaphattunk ügyfél- és ügynökségoldalról: még az optimisták is bizonytalanok, a büdzséelosztást mindenki kétszer meggondolja, és előtérbe kerülnek az innovatív, jól mérhető reklámok.
.
2008. november 19. 15:49:59Vállalatok
Nem népszerűek a marketingesek, de legalább csinosak a csajok
Nem népszerűek a marketingesek, de legalább csinosak a csajokEgyre inkább jelen van életünkben a marketing, többek közt termék-, imázs-, város- és országmarketing, online, offline és instore formában. Persze tudjuk, a marketing manipulál, jobb esetben befolyásol, gyakran felesleges vásárlásokra késztet, nélküle azonban több hasznos információról maradnánk le, mint hinnénk, derült ki egy most bemutatott felmérésből. A magyarok többsége nem kedveli túlságosan a marketingeseket, azt azonban általában mindenki elismeri, hogy a szakmában dolgozó lányok meglehetősen attraktívak. Mfor.hu tudósítás.
.
2008. október 2. 23:00:00Vállalatok
Simon András
Simon András
.
2006. november 27. 12:31:00Vállalatok
Újabb tévést igazolt a Magyar Telekom
2007. január 1-jétől Mezriczky László látja el a vállalat Csoportkommunikációs Igazgatóságának vezetői feladatait. A Magyar Telekom egyúttal médiakapcsolati igazgatói beosztás létrehozása mellett döntött. A pozíciót 2007. január 1-jétől Simon András tölti be. Ez utóbbi szakember, aki rövid időn belül a második vezető, az MTV-től érkezik a távközlési céghez. Szeptember végén Fischer András üzleti és termékfejlesztési igazgató szerződött a T-Onlinehoz.
.