Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Beke Zsuzsa

2014. február 26. 08:04:50Vállalatok
Beke Zsuzsa és Hegyi Gábor Davosban
Március 11-12-én ötödik alkalommal rendezik meg a Davosi Világkommunikációs Fórumot (World Communication Forum) a világ vezető kommunikációs szakembereinek részvételével, akik a tanácskozáson megvitatják egyebek mellett a modern kommunikáció legújabb irányzatait és globális perspektíváit - közölte az eseményen részt vevő Capital Communications az MTI-vel.
.
2011. január 13. 13:34:57Vállalatok
Beke Zsuzsa az MRSZ új alelnöke
Beke Zsuzsa az MRSZ új alelnökeA Magyar Reklámszövetségben 2011-gyel több személyi változtatás is életbe lép: a Szövetség új alelnöke, egyben a megbízói szektor vezetője Beke Zsuzsa, az MRSZ ügyvezetésének tagja, a Richter Gedeon Nyrt. PR és kormányzati kapcsolatok vezetője.
.
2006. december 5. 17:31:00Vállalatok
Meglovagolná a romániai plázalázat a TriGránit
Meglovagolná a romániai plázalázat a TriGránitAz Európai Unió januári kibővülése nyomán egyre több kereskedelmi lánc hozhat majd létre centrumokat Romániában, ami a TriGránitot is fokozott aktivitásra fogja sarkallni. Az AAM-csoport jövőre Szófiában nyitna irodát, a Richter pedig a leánycégeivel való kapcsolattartás könnyebbé válásában bízik. Az mfor.hu Heti Hármas sorozata ezúttal arra volt kíváncsi, hogyan érinti az EU-bővülés a cégeket.
.
2006. január 1. 11:15:00
Beke Zsuzsa
hirdetés
hirdetés
.