Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Straub Elek

2006. december 5. 12:06:00Vállalatok
Tizenegy év után távozik a Telekom éléről Straub Elek
Tizenegy év után távozik a Telekom éléről Straub ElekLemondott a Magyar Telekom (MT) elnök-vezérigazgatói posztjáról Straub Elek, jelentette be a társaság kedden. A szakítás egyik oka a januárban kirobbant korrupciós botrány: az amerikai White & Case (amelyet az auditor PriceWaterCoopers House bízott meg) a vállalat vizsgálata során gyanús szerződésekre bukkant. A White & Casea Telekom-birodalom montenegrói terjeszkedése során két furcsa tanácsadói szerződést is talált, s mivel papírjait a New York-i tőzsdén is jegyzik, a cég köteles volt vizsgálat alá vetni magát. A két szerződés értéke összesen 700 millió forintot tett ki. Mfor.hu háttér.
.
2006. szeptember 29. 15:01:00Vállalatok
Csányi reklámarcként is nyerő lenne
Jó reklámarc lehetne Csányi Sándor, Széles Gábor vagy Straub Elek, ha a férfiakat célozzuk meg, a nők pénztárcájához viszont a bulvársztárokon keresztül vezet az út, derül ki a Gfk Piackutató Intézet Sztár Monitor felméréséből.
.
2006. szeptember 22. 14:51:00Vállalatok
BÉT, MOL, Telekom: márkás menedzserek
BÉT, MOL, Telekom: márkás menedzserekAz emblematikus vezető nemcsak szaktudásával világlik ki a tömegből, de az arca is cégér. Bár nálunk még ritka a Nyugaton divatos "márkás menedzser", de például Straub Eleket, Szalay-Berzeviczy Attilát és Mosonyi Györgyöt már közéjük sorolta a szeptember 21-22-én Visegrádon zajló Brandfestival. Mfor.hu tudósítás.
.
2006. április 11. 13:01:00Vállalatok
Straub Elek: a szinergiában rejlő erőt ki kell használni
Straub Elek: a szinergiában rejlő erőt ki kell használniAz mfor.hu Staféta című sorozatában ezúttal Straub Elek, a Magyar Telekom Nyrt. elnök-vezérigazgatója válaszol Beke-Martos Gábor, a Siemens Rt. elnök-vezérigazgatójának kérdésére a cégcsoporton belüli versenyhelyzetről. Straub Elek a „stafétát” a Mol vezérigazgatójának adja tovább.
.
2005. június 9. 10:11:00Vállalatok
A nagy T hadművelet - interjú Straub Elekkel
A nagy T hadművelet - interjú Straub ElekkelA távközlés modernizációja robog előre. Most jön és hódít az NGN (New Generation Network). Egységes hálózat, mely internet technológián alapul. A végpontok vezetékesek vagy mobilok is lehetnek, mert a mobil telefónia is internet alapúvá válik. Ez a Magyar Telekom Csoport jövőképe, mely milliárdos beruházásaik révén 2010-re megvalósulhat Magyarországon is - nyilatkozta a Menedzsment Fórumnak Straub Elek elnök-vezérigazgató, aki a T-márka ernyője alatt viszi tovább, amit a Matávval tíz éve elkezdett.
.
2005. január 1. 23:59:00Vállalatok
Straub Elek
hirdetés
hirdetés
.