Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Spéder Zoltán

2016. október 15. 06:19:59Vállalatok
Spéder feladata, kiszállt az FHB-ból
Spéder feladata, kiszállt az FHB-bólA nyár egyik politikai, médiapiaci érdekessége volt, amikor a kormánypárti sajtó soha nem látott vehemenciával szedett ízekre egy gazdasági potentátot, Spéder Zoltánt. A bankár úgy tűnik a színfalak mögött rendezhette a helyzetet, hiszen értékesítette az FHB Bankban lévő érdekeltségét, és lemondott minden tisztségéről.
.
2008. április 29. 15:14:48Makró
Az OTP egykori második embere lett az FHB elnöke
Spéder Zoltánt, az OTP Bank egykori második emberét választotta elnökévé az FHB Jelzálogbank keddi közgyűlésen megújult igazgatósága - jelentette be a közgyűlést követő sajtótájékoztatón az igazgatóság korábbi elnöke, Vági Márton.
.
2008. április 2. 08:54:00Vállalatok
Új tulajdonos az InfoRádiónál avagy jó üzlet-e a rádiózás?
Új tulajdonos az InfoRádiónál avagy jó üzlet-e a rádiózás?Egyre több befektető látja a médiában biztosítva pénzének hatékony megtérülését. A rádiókban elköltött reklámbüdzsé azonban nem nő, viszont egyre többen osztoznak rajta. Mi a megoldás? A médiabirtoklással együtt járó esetleges politikai hatalomra törekszünk a médiabiznisszel vagy a tematikus rádiózás terén próbálunk piaci rést találni? Az mfor.hu piaci szereplőket kérdezett a témában az InfoRádió közelmúltbeni tulajdonosváltása apropóján.
.
2007. november 14. 09:19:47Vállalatok
Spéder Zoltáné a BIF negyede
Tovább növelte tulajdonrészét Spéder Zoltán a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt-ben. A befektető tavaly mondott le az OTP vezérigazgató-helyettesi posztjáról.
.
2007. január 9. 07:56:00Vállalatok
Távozik az OTP alelnöke
2007. január 8-án távozott az OTP bank alelnöke, Spéder Zoltán. A társaság Stratégiai és Pénzügyi Divíziójának vezetésével Urbán Lászlót bízzák meg.
hirdetés
hirdetés
.