Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Tolnay Tibor

2010. december 27. 10:07:59Vállalatok
Az idei évet is megszenvedték az építőipari cégek
A lakásépítő cégek az elmúlt négy évben elveszítették piacuk kétharmadát, az inflációt csak részben háríthatták át az építők a vásárlóikra, megrendelőikre, az ágazat árbevétel arányos jövedelmezősége az idén nulla lesz - mondta Tolnay Tibor, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) elnöke.
.
2009. november 3. 09:41:58Vállalatok
Tolnay:"Ilyen rendeletet alkotni több mint hiba, vétek"
Alkotmányossági felülvizsgálat kezdeményezését tervezi az Építési Vállalkozók Országos Szövetsége (ÉVOSZ), ha a kormány nem módosítja építőipari fedezetkezelő intézménye bevezetését célzó rendeletét - írta keddi számában a Népszabadság.
.
2008. december 29. 10:09:59Vállalatok
Az uniós projektekben reménykednek az építőipari cégeknek
A munka és a pénz hiányzik az építőiparból, amit az uniós projektek felgyorsításával lehetne mérsékelni - mondta Tolnay Tibor, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) elnöke az MTI-nek.
.
2007. január 24. 13:01:00Vállalatok
A reformok felpuhulásától tart az MKB vezére
A reformok felpuhulásától tart az MKB vezéreAz euró bevezetésének céldátumát is veszélyeztetné, ha a kormány a társadalmi nyomás hatására lazítana a költségvetési szigoron, mondta el az mfor.hu-nak Erdei Tamás. Az MKB Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatója Staféta sorozatunk keretében kifejtette: a közös pénz az üzleti szférának kiszámíthatóbb környezetet jelent majd, és a lakosságnak sem kell nagy áremelkedéstől tartania.
.
2007. január 1. 17:20:00
Tolnay Tibor
.
2006. szeptember 29. 08:51:00Vállalatok
A törvényi bizonytalanság is okolható a körbetartozásokért
A körbetartozásra nem jelent megoldást az előkészítés alatt álló törvénytervezet, fennmaradnak egyes jogi bizonytalanságok, amelyek rontják a fizetési morált – hangzott el a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kamarai Napok című rendezvényén. A cégvezetők szerint a bírósági procedúra lerövidítésére és a megbízó garanciavállalására lenne szükség, tudósít az mfor.hu a csütörtök délutáni programról.
hirdetés
hirdetés
.