Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Erdei Tamás

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2012. április 27. 12:46:59Befektetés
Erdei Tamás és Gresa István az OTP igazgatóságának új tagjai
A menedzsment javaslatára a közgyűlés beválasztotta a bank igazgatóságába az MKB Bank korábbi vezérigazgatóját és az OTP jelenlegi vezérigazgató-helyettesét.
.
2012. április 6. 09:07:49Vállalatok | Befektetés
Az OTP igazgatóságát erősítheti a volt MKB-vezér
Pénteken hozta nyilvánosságra közgyűlési előterjesztéseit a legnagyobb hazai kereskedelmi bank. A dokumentumból kiderül, hogy a menedzsment Erdei Tamást és Gresa Istvánt javasolja az OTP igazgatóságába új tagnak. Erdei idén februárban távozott az MKB Bank éléről, míg Gresa jelenleg is az OTP vezérigazgató-helyettese.
.
2012. február 14. 22:04:59Makró | Vállalatok
Erdei Tamás távozik az MKB éléről
Erdei Tamás távozik az MKB élérőlErdei Tamás távozik az MKB éléről, utódja várhatóan Simák Pál vezérigazgató-helyettes lesz, a hírt az MTI információi szerint szerdán jelentik be a dolgozóknak. Az MKB kedden nem kívánta kommentálni az értesülést, majd szerdán megerősítette.
.
2010. november 17. 22:52:56Makró
Meglepődtek a bankok a különadó újabb módosításán
Meglepetésként érte a bankokat a banki különadó mértékének és alapjának megváltoztatása, amit kedden fogadott el a parlament. Nagyon károsnak tartják, ahogy a banki különadó időtartamának meghosszabbítását is - nyilatkozta az MTI-nek a Magyar Bankszövetség elnöke.
.
2010. július 23. 04:09:52Makró
Erdei: a reménytelen helyzetű adósok problémája a lakáspiacot is aláaknázza
Erdei Tamás szerint a bankoknak, mint szükséges rosszat, tudomásul kell venniük a parlament azon döntését, hogy a nagyon magas bankadót 2010-ben be kell fizetniük, és ezután már a jövőre kell összpontosítaniuk.
.
2010. június 8. 17:04:59Makró
Erdei: káros a banki különadó
Gigantikus méretű terhelésnek nevezte az Orbán Viktor által bejelentett banki különadót Erdei Tamás, a Magyar Bankszövetség elnöke, pozitívumként értékelte ugyanakkor, hogy a kormány tartani akarja a 3,8 százalékos hiánycélt, s nem akar teret engedni a bankellenes hangulatnak.
.
2010. február 3. 10:21:59Makró
Simornak közel 1,5 milliárdja van, egyik alelnöke viszont nagyot bukott
Simornak közel 1,5 milliárdja van, egyik alelnöke viszont nagyot bukottAmíg a politikusok vagyoni helyzetéről a közvélemény kevés valódi információt tudhat meg vagyonnyilatkozataik alapján, addig az állami pénzintézmények vezetői komolyabban vették a bevallásokat.
.
2010. január 19. 09:16:59Makró
Magyar bankszektor: jövőre jelentős fellendülés jön
A magyar bankszektor jövedelmezősége idén alacsony lesz, jövőre azonban jelentősen fellendülhet - mondta Erdei Tamás, a Magyar Bankszövetség elnöke hétfő este a Reuters brit hírügynökségnek.
.
2009. november 3. 08:46:56Makró
Erdei szerint erősek a hazai bankok
A 90 napon túl nem teljesítő hitelek aránya (NPL) 2009 végén 7-10 százalék között lehet, a tőkemegfelelési mutató (TMM) azonban a mélyponton is meghaladná a 10 százalékot a Magyar Bankszövetség számításai szerint, ami a szervezet szerint mutatja, hogy a magyar bankok sokktűrő képessége jó.
.
2009. október 26. 09:51:59Makró
Megpuhítaná az MNB-t a Bankszövetség új elnöke
Megpuhítaná az MNB-t a Bankszövetség új elnökeErdei Tamás is egyetért: a bankok alapvető érdeke, hogy ügyfeleik tisztában legyenek a hitelek kockázataival, elkerüljék a buktatókat. A Magyar Bankszövetség nemrég megválasztott elnöke szerint azonban a Magyar Nemzeti Bank (MNB) javaslatának egyes elemei a bankok és az ügyfelek számára is károsak, ezért abban bízik, hogy sikerül majd egy mindenki számára elfogadható kompromisszumos megoldást találni. Mfor.hu-interjú.
.
2009. október 13. 09:51:59Makró
Szigorodó devizahitelezés: bankárokat győzködi Simor
Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke és Erdei Tamás, a Magyar Bankszövetség elnöke a jegybank által a múlt héten beterjesztett szabályozásról egyeztetett - jelentette be az MNB honlapján hétfőn délután.
.
2009. október 9. 10:51:53Makró
Erdei: még maradnak a magas hitelkamatok
Erdei Tamás, a Magyar Bankszövetség szerdán megválasztott régi-új elnöke szeretné, ha az érintett felek szakértői minél előbb tárgyalóasztalhoz ülnének a jegybank javaslatainak megvitatására, ezt tartja "az első száz óra" legsürgetőbb feladatának. A magyar gazdaság még nem érte el mélypontját, a kkv-szektorban komoly pénzügyi, likviditási gondok várhatók, és arra számít, hogy a bankszektor idei nettó eredménye lényegesen rosszabb lesz a tavalyinál, néhány bank veszteséges is lehet.
.
2009. október 7. 13:11:59Makró
Visszakerült posztjára Erdei Tamás
A Magyar Bankszövetség új elnöke Erdei Tamás, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója.
.
2009. október 6. 16:41:59Makró
Erdei Tamás lehet a Bankszövetség elnöke
Új elnököt választ szerdán a Magyar Bankszövetség, az MTI információi szerint a korábban 12 éven át a testületet vezető Erdei Tamás, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója a legesélyesebb jelölt.
.
2009. június 11. 15:32:20Makró
Erdei Tamás: még nem értük el a válság mélypontját
A pénzügyi válság már oldódik, a gazdasági válságból való kilábalás azonban hosszú ideig tart majd Erdei Tamás, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója szerint, aki úgy véli, Magyarország ősszel éri el a válság mélypontját.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.