Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Peresztegi Zoltán

2012. május 15. 13:31:59Vállalatok
Előléptették Peresztegi Zoltánt
Új operatív vezetőt nevezte ki a Schibsted Magyarország élén, miután Peresztegi Zoltán a csoport alelnöki posztját kapja meg. Utódja Budai László lett.
.
2009. december 11. 13:46:06Vállalatok
Peresztegi távozik a magyar Google vezetői székéből
Peresztegi távozik a magyar Google vezetői székébőlA hivatalos csatornák kikerülésével, a személyes Twitter-oldalán jelentette be a Google magyar irodájának vezetője, Peresztegi Zoltán, hogy januártól távozik a cég éléről.
.
2009. november 9. 08:01:58Vállalatok
A magyar piac felzabálására készül a Google
A magyar piac felzabálására készül a Google "Három éven belül a jelenlegi 17 százalékról mintegy ötven százalékra nő a keresők részesedése a magyar online reklámpiacon, az ott keletkező plusz reklámbevétel teljes egészében a keresőkbe fog áramolni" – mondta el az mfor.hu-nak adott interjúban Peresztegi Zoltán. A Google magyarországi helytartója szerint a jelenleg ötfős magyar bázis komolyabb mértékű felduzzasztása nem várható – fejlesztőközpontot pedig azért nem hoznak hazánkba, mivel a magyar szürkeállomány mennyisége nem elégíti ki igényeiket. Jóslata szerint egyébként 2010 legnagyobb dobása itthon az Android bevezetése lesz, amely a "teljes internetet át fogja alakítani."
.
2009. április 20. 12:49:58Vállalatok
Fásult a munkájától a hazai reklámosok többsége
Fásult a munkájától a hazai reklámosok többségeNincs több szingli a reklámosok között, mint bárhol másutt, ötből hárman nagyon vagy mérsékelten fásultnak érzik magukat, amúgy pedig a szakma korlátairól a Médiatörvény és az ügyfelek tehetnek. A Kreatív Csoport által életre hívott Nagy Kreatív Napon emellett a televíziók és az online tartalomszolgáltatók harcának lehetséges kimenetelét is találgatták a szakértők.
.
2009. február 5. 17:19:55
Megszorongathatják a telekom óriásokat az ügyes portálok
Megszorongathatják a telekom óriásokat az ügyes portálokA jövőben a mobilunkkal fizethetünk a közértben, telefonon kihallgathatjuk a lakásunkban ólálkodó betörőket, és a tévénézést sem kell megszakítani csak azért, mert el kell mennünk otthonról. A jövő a tartalomszolgáltatás és az azt közvetítő szolgáltatók integrálódása irányába mutat, melynek jelei már most is felfedezhetőek. Mfor.hu háttér.
.
2008. június 14. 07:29:00Vállalatok
Újabb spanyol diadalt vár az Eb-n a Google-vezér
Újabb spanyol diadalt vár az Eb-n a Google-vezérAz Európa-bajnoki címvédő görögöket felülmúló svédek sem tudják majd megállítani az első fordulóban bombaformát mutató spanyolokat, véli Peresztegi Zoltán. Az mfor.hu "Tippel a menedzser" sorozata ezúttal a Google hazai helytartóját kérte fel arra, hogy latolgassa a foci Eb mai meccseinek esélyeit.
.
2007. február 13. 18:31:00Vállalatok
Peresztegi Zoltán a Google magyarországi képviselője
A Google kinevezte magyarországi képviselőjét Peresztegi Zoltán (32) személyében, aki e pozíciójában 2007. január 1-től dolgozik. Peresztegi Zoltán a Google-márka még erősebb magyarországi jelenlétéért, valamint helyi kereskedelmi és marketingtevékenység előkészítéséért felel.
.