Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Török Zoltán

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2012. április 23. 15:27:59Makró
Török Zoltán: fontos szerkezeti reformok vannak a programban
Török Zoltán, a Raiffeisen Bank makroelemzője szerint a kiadási oldalon fontos szerkezeti reformintézkedéseket tartalmaz a hétfőn közzétett Széll Kálmán Terv 2.0 című program, amelynek sikere ugyanakkor attól is függ, hogy az Európai Unió jóváhagyja-e a pénzügyi tranzakciós adót.
.
2011. szeptember 17. 08:40:32Makró
Kondrát, Barcza és Török a jövő évi költségvetési számokról
Vegyesen ítélték meg a Matolcsy György által pénteken bejelentett 2012. évi költségvetési terv számait az MTI-nek nyilatkozó elemzők.
.
2011. február 9. 04:04:59Vállalatok
Idén akár 100 ezer új munkahely is létrejöhet
Idén akár 100 ezer új munkahely is létrejöhetA gazdaságilag nem aktív népességből hosszabb távon több százezer embert lehetne visszavezetni a munkaerő-piacra a felsőoktatásban részt vevők számának csökkentésével, illetve a rokkantnyugdíjazási rendszer felülvizsgálatával - mondta Török Zoltán, a Raiffeisen Bank Zrt. vezető elemzője, aki szerint idén akár 80-100 ezer új munkahely is létrejöhet.
.
2010. június 5. 14:39:59Makró
Varga: voltak csontvázak, de nem vagyunk csődben
Varga: voltak csontvázak, de nem vagyunk csődbenA kormány tartani akarja az idei tervezett 3,8 százalékos hiánycélt, jelentette be Varga Mihály. Ennek érdekében akciótervet dolgoznak ki, és azonnali lépésekre is sor kerül. Mind az elemzők, mind a most leköszönt pénzügyminiszter örömmel nyugtázta a bejelentést.
.
2010. május 10. 15:04:59Makró
Akár pozitív meglepetésre is ébredhetünk szerda reggel
Akár pozitív meglepetésre is ébredhetünk szerda reggelSzerda reggel közli a KSH az első negyedéves GDP-adatot, mely a szakemberek szerint még negatív teljesítményt mutathat év/év alapon. Suppan Gergely, a TakarékBank szakembere azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy pozitív meglepetést okoz majd a statisztikai hivatal szerda reggel. Ezzel túllehetünk az utolsó negatív negyedéven, a következő három hónapban már stagnálhat a magyar gazdaság. Mfor.hu-háttér.
.
2010. április 23. 07:31:59Makró
Török: a Fidesz gazdaságpolitikája egyelőre üres doboz
A Fidesz gazdaságpolitikája egyelőre üres doboz, az új kormány gazdaságpolitikai programját csak a kabinet felállása után 3-6 hónap alatt lehet majd megismerni - mondta Török Zoltán, a Raiffeisen Bank vezető elemzője a hitelintézet csütörtökön megrendezett befektetői klubjában.
.
2010. március 25. 12:26:59Makró | Befektetés
"Csalódhatnak, akik még bíznak a magyar sikersztoriban"
"Csalódhatnak, akik még bíznak a magyar sikersztoriban"A legutóbbi Bloomberg-cikk után ezúttal a Marketwatch közölt terjedelmes írást hazánkról néhány héttel a választások előtt. Az írás szerint a nemzetközi befektetők egyelőre óvatosak a magyar eszközök kilátásait illetően, főleg úgy, hogy az utóbbi hetekben a régiós piacokat is sikerült felülteljesíteni. Az általános konszenzushoz hasonlóan a Marketwatch által megszólaltatott szakember is elsősorban a költségvetés hiánya és a gazdasági növekedés miatt aggódik.
.
2010. március 4. 10:59:59Makró
Öt-hat milliárd euró külkereskedelmi többlet az idén
Az elemzők szerint 2010-ben a tavalyinál nagyobb, 5-6 milliárd eurós többlettel zárhat a külkereskedelmi mérleg, mivel az alacsony belső kereslet miatt az importban továbbra sem várható jelentős bővülés, míg az export 5-6 százalékkal növekedhet.
.
2010. február 5. 11:41:01Makró
Elemzők szerint még nincs jele az ipari termelés fellendülésének
Egyelőre nincs jele az ipari termelés kilábalásának az MTI által megkérdezett elemzők szerint.
.
2010. január 29. 10:31:59Makró | Vállalatok
Nincs vége: még egy kisvárosnyi ember veszítheti el a munkáját itthon
Nincs vége: még egy kisvárosnyi ember veszítheti el a munkáját itthonA jelek szerint decemberben megállt az állástalanok számának emelkedése hazánkban, azonban a szakemberek szerint ez csak átmeneti, az év első felében további leépítésekre kell felkészülni. Mfor.hu-háttér.
.
2010. január 15. 12:41:02Makró
Elemzők: hosszú évekig tart az ipar kilábalása a válságból
A bázishatás és a főbb exportpiacok keresletének enyhe javulása miatt az idén egyre jobb ipari termelési statisztikai adatok látnak napvilágot, de az elemzők szerint a magyar ipar csak lassan, évek alatt éri el a válság előtti kibocsátási szintet.
.
2009. december 2. 13:01:00Makró
Külkereskedelem - marad az aktívum az elemzők szerint
A legfrissebb külkereskedelmi adatok ugyan az export és az import visszaesésének lassulásáról tanúskodnak, azonban az alacsony belső kereslet miatt még jó néhány hónapig marad a külkereskedelmi többlet - vélekedtek az MTI által megkérdezett elemzők szerdán.
.
2009. november 27. 11:19:59Makró
Elemzők szerint tovább mélyülhet a beruházások visszaesése
Tovább mélyülhet a beruházások visszaesése Magyarországon az MTI által megkérdezett elemzők szerint, akik úgy vélik: csak 2010 második félévétől élénkülhet a cégek beruházási kedve.
.
2009. október 19. 16:31:51Makró
További kamatcsökkentést várnak még idén az elemzők
Az idén még akár több kamatcsökkentésről is dönthet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa, így év végére 6-6,75 százalék között lehet a jegybanki alapkamat az MTI által megkérdezett elemzők szerint.
.
2009. október 1. 15:06:50Makró
Jelentős javulás látható hazánk kockázati megítélésben
A külkereskedelmi mérleg mellett több mutató is pozitív változást hozott tavalyhoz képest. A németországi gazdasági élénkülés további segítséget jelenthet a magyar gazdaság számára, véli Török Zoltán, a Raiffeisen Bank elemzője.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.