Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Somorjai Éva

2008. március 17. 08:29:00Vállalatok
Mitől lesz versenyképes a jövőben a HR-szakma?
Mitől lesz versenyképes a jövőben a HR-szakma?Regresszív folyamatok tapasztalhatóak a magyar munkaerőpiacon, így a versenyképesség megtartásához a fajsúlyos szempontokra kellene ügyelnünk, vélik az év HR-esei, akiket az IVM Bridge Kft. által szervezett 2008-as HR bálon választottak meg. A győztesek: Szüts Ildikó, a Magyar Posta általános vezérigazgató-helyettese, az Esélyegyenlőségi program díj győztese, Rolek Ferenc, a Budapest Bank vezérigazgató-helyettese, a Stratégiai HR partnerség kategória nyertese, és Somorjai Éva, a Magyar Telekom HR vezérigazgató-helyettese, a Világgazdaság különdíjával kitüntetett szakember. Az mfor.hu a magyar HR-piaci tendenciákról kérdezte a szakembereket.
.
2007. november 8. 11:54:09Vállalatok
Leépít a Magyar Telekom
A Magyar Telekom csoport 15 százalékkal csökkenti létszámát a jövő év végig az idei júniusi mintegy 12 300-hoz képest, elsősorban a Magyar Telekom Nyrt.-nél - mondta Somorjai Éva, a társaság humánerőforrás vezérigazgató-helyettese csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
.
2007. március 22. 16:01:00Vállalatok
Új vezető a Magyar Telekomnál
Somorjai Éva lett a Magyar Telekom emberi erőforrás vezérigazgató-helyettese. A cégnél új, az informatikáért felelős vezérigazgató-helyettesi pozíciót is létrehoznak.
.
2007. január 1. 16:59:59
Somorjai Éva
Somorjai Éva
hirdetés
hirdetés
.