Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Kozma András

2013. március 22. 06:52:07Makró
Varga tanácsadói testülete: Csák, Felcsúti és Kozma tag lesz
Elismert üzletemberekből álló tanácsadó testületet alakít Varga Mihály, a gazdasági miniszter a Napi Gazdaság értesülései szerint egy öt tagból álló grémiumot hoz létre hamarosan.
.
2011. április 14. 22:31:59Vállalatok
Mágnesként vonzhatnák az autógyárak a magyar beszállítókat
Mágnesként vonzhatnák az autógyárak a magyar beszállítókatA kormányzat és a bankok is a jó perspektívával rendelkező cégeket karolnák fel, ám Magyarországon jelenleg a számuk erősen korlátozott, derült ki egy csütörtöki sajtótájékoztatón. Pedig a Magyarországra települő autóipari megaberuházások óriási lehetőségeket tartogatnak. Mfor.hu-tudósítás.
.
2010. december 16. 10:16:59Makró
Commerzbank-vezér: akár jó befektetés is lehet a bankadó
Commerzbank-vezér: akár jó befektetés is lehet a bankadóA bankadó akár jó üzleti befektetés is lehet, ha ezért cserébe tartósan helyes, jól kommunikált, versenyképes, és átlátható gazdaságpolitikát kapunk – véli Kozma András. A Commerzbank Zrt. elnök-vezérigazgatója szerint a kormány tett ugyan lépéseket a jó irányba, a kommunikációja azonban kifejezetten rossz. Mfor.hu-interjú.
.
2007. május 14. 13:41:00Vállalatok
Kozma András a Commerzbank új elnök-vezérigazgatója
Kozma András a Commerzbank új elnök-vezérigazgatójaJúliustól Kozma András személyében új elnök-vezérigazgató irányítja a Commerzbank Zrt.-t. Attól az időponttól kezdve Hák-Kovács Tamás, a pénzintézet jelenlegi elnök-vezérigazgatója a Commerzbank moszkvai leánybankját vezeti. A hazai menedzsment először áll majd kizárólag magyar szakemberekből.
hirdetés
hirdetés
.