Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Szűcs Ervin

2008. november 21. 16:24:59Vállalatok | Személyes pénzügyek
Nem elég karakteres Magyarország a turisták számára
Nem elég karakteres Magyarország a turisták számáraA Weber Shandwick 2700 turistát kérdezett meg világszerte, amiből kiderült: Magyarországnak nincs erős karaktere, minden kategóriában megelőznek minket, egyedül ár-érték arányban érünk el helyezést, igaz rosszabbat, mint tavaly. A felmérésből azt is megtudtuk, hogy sok nagyszülő utazik unokáival, és hódít a katasztrófa-turizmus. Mfor.hu háttér.
.
2008. június 5. 08:14:00Vállalatok
Forradalom vagy sem, ideje másképp hirdetni
Forradalom vagy sem, ideje másképp hirdetniAkár kommunikációs forradalomnak hívjuk, akár nem, a médiafogyasztás és ezáltal a marketing területén bekövetkezett - és folyamatban lévő - változásokat a marketingeseknek tudomásul kell venniük, és be kell látniuk, hogy a hagyományos marketing kora lejárt. Az előadók az elméleten túllépve igyekeztek az mfor.hu által szervezett szerdai Fókuszban a fogyasztó című konferencián gyakorlati tanácsokat adni. Mfor.hu beszámoló.
.
2008. május 1. 08:54:17Vállalatok
Szûcs Ervin
.
2008. április 7. 16:29:59Vállalatok
Nehezebb, de hatásosabb a szájmarketing
Nehezebb, de hatásosabb a szájmarketingSzájreklám, szájmarketing, márkaevangelizmus, vírusmarketing, angolul: word of mouth, advocacy - ezek a leghasználatosabb elnevezései a marketing-evolúció legújabb állomásának. A szomszédasszonyok, barátnők régen sem haboztak megosztani egymással, ha egy olcsó, vagy jó – vagy mindkét tulajdonsággal rendelkező - termékre találtak, az újdonság ezen hírvivők tudatos becserkészése, és használata.
.
2007. június 25. 17:31:00Vállalatok
Regionális vezető lett a Weber Shandwick hazai ügyvezetője
A Weber Shandwick tizenöt országot magába foglaló közép-kelet-európai régiójának tevékenységét a jövőben Dr. Szűcs Ervin irányítja. A világ vezető kommunikációs tanácsadó ügynöksége budapesti irodájának jelenlegi vezetőjét magyarországi feladatkörének megtartása mellett közép-kelet-európai ügyvezető igazgatóvá, a cég kontinentális európai vezetőségének tagjává nevezték ki.
hirdetés
hirdetés
.