Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Vahl Tamás

2011. május 10. 08:49:56Vállalatok
Új elnök a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara élén
A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) a múlt csütörtökön megtartott éves közgyűlésén Sefer Stevant, a ThyssenKrupp AG magyarországi képviseletének vezetőjét választotta elnökéül - közölte a szakmai szervezet.
.
2011. április 14. 22:31:59Vállalatok
Mágnesként vonzhatnák az autógyárak a magyar beszállítókat
Mágnesként vonzhatnák az autógyárak a magyar beszállítókatA kormányzat és a bankok is a jó perspektívával rendelkező cégeket karolnák fel, ám Magyarországon jelenleg a számuk erősen korlátozott, derült ki egy csütörtöki sajtótájékoztatón. Pedig a Magyarországra települő autóipari megaberuházások óriási lehetőségeket tartogatnak. Mfor.hu-tudósítás.
.
2009. április 16. 09:24:50Makró
Visszalép a gazdasági miniszter-jelölt
Visszalép a gazdasági miniszter-jelöltVisszalép Vahl Tamás gazdasági miniszteri jelölésétől - jelentette be Podolák György, az Országgyűlés gazdasági és informatikai bizottságának elnöke csütörtökön a bizottsági ülés elején. A jelölt azért visszakozott, mert a válságkezelő kormánynak túl nagy terhet jelentett volna a legkisebb ügy is.
.
2009. április 14. 12:44:57Makró
Új arcok a kormányban: az adószakértőtől a válságmenedzserig
Új arcok a kormányban: az adószakértőtől a válságmenedzserigEgy adószakértő, egy IT területen tapasztalatokat szerzett cégvezér, egy válságmenedzser hírében álló szakember és egy, eddig szinte kizárólag a közszolgálatban tevékenykedő vezető is bekerül a Bajnai-kormányba. A Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel szembeni bizalmatlansági indítványról és az új miniszterelnök, Bajnai Gordon megválasztásáról ma délutáni ülésén dönt Országgyűlés. Az SZDSZ délben közölte: elfogadja a Bajnai által beterjesztett kormánynévsort.
.
2008. december 1. 11:09:49Vállalatok
Távozik az AAM üzletfejlesztési igazgatója
Saját kérésére 2008. november 30-án távozik Vahl Tamás az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. üzletfejlesztési igazgatói posztjáról.
.
2008. június 3. 08:34:00Makró
Bajnai: a hatalomért folytatott harc felülírja a gazdasági racionalitást
Bajnai: a hatalomért folytatott harc felülírja a gazdasági racionalitástMagyarország egyik legnagyobb problémája, hogy a hatalomért folytatott harc felülírja a közgazdasági racionalitást – mondta el az mfor.hu-nak Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter, aki hétfőn a nemzetközi kamarák vezetőivel folytatott tárgyalásokat. A politikus úgy véli: a magyar gazdaság képes lenne hosszútávon évi öt százalékkal növekedni, és személy szerint nem támogatná az osztogatásos politikát - sem 2009-ben, sem 2010-ben.
.
2008. február 5. 13:34:13Vállalatok
Az SAP-tól igazolt vezetőt az AAM
Az SAP-tól igazolt vezetőt az AAMVahl Tamás (46) az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. új üzletfejlesztési igazgatója. A komoly iparági tapasztalattal és jelentős nemzetközi kapcsolati tőkével rendelkező szakembertől az AAM regionális terjeszkedésének további elősegítését várják a vállalat tulajdonosai.
.
2007. július 23. 11:16:00Vállalatok
Távozik Vahl Tamás az SAP éléről
Távozik Vahl Tamás az SAP élérőlTávozik posztjáról Vahl Tamás, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója kölcsönös megállapodás alapján - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.
hirdetés
hirdetés
.