Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Lantos Csaba

2011. március 13. 15:25:45Vállalatok
Lantos Csaba vezetheti a Nemzeti Közlekedési Holdingot
Lantos Csaba közgazdász-szociológus lehet a jövő januártól megalakuló Nemzeti Közlekedési Holding vezetője - írja a Vasárnapi Hírek.
.
2009. szeptember 1. 07:46:55Vállalatok
Új tulajdonoshoz került a Heti Válasz
Az Infocenter.hu Médiabefektetési Zrt. megvásárolja a Heti Választ; az új tulajdonos nem kíván változtatni a lap irányultságán, tartalmán, a főszerkesztői székben pedig továbbra is Borókai Gábor ül - áll a Bánhegyi Zsófia lapigazgató-helyettes által jegyzett hétfői közleményben.
.
2008. január 9. 17:44:53Vállalatok
Lantos Csabáé a Heti Válasz negyede
Lantos Csaba, az OTP egykori vezérigazgató-helyettese, a Bolyai-díj egyik alapítója családi vállalkozásán keresztül 25 százalékos tulajdonrészt vásárolt a Heti Választ fenntartó cégben, tájékoztatott Bánhegyi Zsófia lapigazgató-helyettes.
.
2007. június 28. 08:44:00Makró | Vállalatok
Távozik Lantos Csaba az OTP-től
Lantos Csaba, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese 2007. június 30.-án közös megegyezéssel távozik a pénzintézettől - olvasható a BÉT honlapján. A távozó vezető helyére Kovács antalt nevezték ki.
.
2006. június 14. 18:11:00Vállalatok
A széthúzás lehet az olimpiai álom halála
A széthúzás lehet az olimpiai álom halálaAz olimpia magyarországi megrendezését a költségvetés hiányán kívül az összefogásra való képtelenség és a magyar ember kishitűsége akadályozhatja. A budapesti ötkarikás játékokat a vállalati szektor is támogatja. A magánszférát képviselő Budapesti Olimpiáért Mozgalom (BOM) szerdai konferenciáján az mfor.hu is részt vett.
hirdetés
hirdetés
.