Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Várdy Zoltán

2010. szeptember 1. 15:09:57Vállalatok
Megvan a TV2 új vezére?
Két jelölt áll még versenyben a TV2 vezérigazgatói posztjáért. A befutó nagy valószínűséggel Simon Zsolt, a Mediaedge:cia ügyvezetője lehet.
.
2010. július 1. 12:19:59Vállalatok
Nyolc év után távozik a TV2 vezére
Nyolc év után távozik a TV2 vezéreA hivatalos álláspont szerint saját elhatározásából távozik posztjáról a TV2 vezérigazgatója. Várdy Zoltán közös megegyezéssel válik meg munkakörétől, de - a ProsiebenSat.1 csoport kérésének megfelelően - 2010. október 1-jéig továbbra is ellátja feladatait. A történtek hátteréhez hozzátartozik, hogy Várdy 2008-ban piacvezető pozíció elérését tűzte ki célul - ez nem teljesült.
.
2009. május 26. 16:19:49Vállalatok
Ismét az RTL vezére lett a legbefolyásosabb
A Marketing & Média szaklap második alkalommal készítette el Az 50 legbefolyásosabb ember a magyar médiaiparban című rangsort. A listára nem médiaszereplők, hanem azok a szakemberek kerültek fel, akik véleményükkel, döntéseikkel meghatározzák a magyar médiapiac trendjeit, kijelölik annak irányait, hangsúlyait. A ranglistát – az első alkalomhoz hasonlóan - Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója vezeti.
.
2009. május 8. 17:44:51Vállalatok
Regionális főnök lett a TV2 vezér
Azonnali hatállyal regionális vezetői pozíciót adott Várdy Zoltánnak, a Tv2 vezérigazgatójának ProSiebenSat.1.
.
2008. november 27. 08:29:55Makró | Vállalatok
A Mol vezére szerint a válság lehetőségeket teremt
A Mol vezére szerint a válság lehetőségeket teremtA gazdasági válságból akár jól is ki tudnak jönni a vállalatvezetők, hiszen ilyenkor a fontosabb dolgokra fókuszálhatnak, megválhatnak a kevésbé hatékony kollégáktól, ráadásul az alkalmazottak ebben az időszakban igyekeznek a legtöbbet kihozni magukból, és kreatívabbakká válhatnak. Az mfor.hu ezúttal a "Sikeres vezető" konferencián járt, amelyen neves hazai menedzserek számoltak be arról, milyen kihívásokat látnak a mostani krízishelyzetben.
.
2008. augusztus 26. 08:29:00Vállalatok
Új műsorokkal tör az RTL Klub trónjára a TV2
Új műsorokkal tör az RTL Klub trónjára a TV2Megújul a TV2, új arcok, új műsorok, új márkastratégia, új logó. Egyedül a jól bevált műsorok maradnak. Cél: a piacvezetés. Ennek része a milliárdos értékű filmszerződés a Sony Pictures-szel, a kevesebb szappanopera, helyette a műsorvezető nélküli kvízjáték, a pirosba boruló új színvilág, és a természet feletti erőkkel operáló délutáni talk show műsorvezető. Az új TV2 bemutatkozóján az mfor.hu is részt vett.
.
2008. február 7. 12:19:58Vállalatok
Várdy Zoltán: Versenyhelyzetet teremtettem a TV2-nél
Várdy Zoltán: Versenyhelyzetet teremtettem a TV2-nélA TV2 élén töltött első félévét értékelve Várdy Zoltán, a csatorna vezérigazgatója egyik legfontosabb eredményének azt tartja, hogy világos felelősségi köröket teremtett, miután a múltban rengeteg szürke terület volt. A vállalat ma már mind a külső, mind a belső kérdéseket tekintve versenyhelyzetben működik, nincsenek leosztott lapok és "azért mert éppen ő ráér" típusú döntések. Ma már nem csak Várdy Zoltán víziója, hogy 2010-re piacvezető lesz a TV2, hanem egyre több kollégája hiszi el, hogy megelőzhetik az RTL Klubot. Mfor.hu interjú.
.
2007. július 18. 10:26:00Vállalatok
Vezérigazgató-váltás a TV2-nél
A TV2-t tulajdonló ProSiebenSat.1 csoport tartalomfejlesztésért felelős alelnökeként folytatja pályafutását Kereszty Gábor, aki öt éven át volt az MTM-SBS Zrt. (TV2) vezérigazgatója. A kereskedelmi csatorna élére 2007. augusztus 1-jei hatállyal Várdy Zoltánt nevezték ki, aki jelenleg a TV2 kereskedelmi igazgatója és a ProSiebenSat.1 csoport értékesítési alelnöke.
.
2006. január 1. 11:02:00
Várdy Zoltán
hirdetés
hirdetés
.