Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Molnár Csaba

2010. január 14. 13:41:53Makró
Molnár Csaba: extra energiaellátási biztonsága van Magyarországnak
Magyarország összesen 5,5 milliárd köbméter gáztároló kapacitással rendelkezik, ami havaria és extrém hideg esetén is elegendő energiaforrás tárolását teszi lehetővé a fűtési szezon végéig - mondta Molnár Csaba, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter csütörtökön, a siófoki sajtótájékoztatóján.
.
2009. február 25. 12:49:59Vállalatok
Gázvita: skorpióhoz hasonlította Kóka az oroszokat
Gázvita: skorpióhoz hasonlította Kóka az oroszokatMeglehetősen éles szavakkal illette Kóka János egy szerdai konferencián azt a politikát, amelyet Oroszország folytatott a januári gázkrízis idején. A Parlament Nabucco bizottságának elnöke szerint újjáéledtek az orosz birodalmi törekvések, és Putyinék továbbra is adósak a bocsánatkéréssel Magyarország felé. Igor Szavolszkij szerint a kérdés túl van politizálva; az orosz nagykövet utalt arra, hogy Európa orosz energiafüggőségét amúgy sem lehet megszüntetni. Molnár Csaba energiaügyi miniszter kiemelte: a kormány elsősorban az uniós összefogással megvalósítani kívánt Nabucco-projekt mellett van elkötelezve. Szerinte hazánk olyan mértékben fogja növelni gáztárolóinak kapacitását, hogy azáltal az éves felhasználás több mint harmadát fedezni lehet majd.
.
2005. január 1. 15:05:00Vállalatok
Molnár Csaba
Országgyűlési képviselő, az európai ügyek bizottságának, valamint az Országos Területfejlesztési Tanács tagja. A Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács elnöke.
hirdetés
hirdetés
.