Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Leonov Péter

2010. július 23. 11:59:59Vállalatok
Malév: távozik Leonov, jön Urbán
A korábbi híreknek megfelelően személycserékről döntött ma a Malév rendkívüli közgyűlése.
.
2010. március 19. 09:31:59Makró | Vállalatok
Leonov és Ballo ismét a Malév igazgatóságában
Leonov és Ballo ismét a Malév igazgatóságábanMiközben a magyar kormány hamarosan benyújtja az Európai Uniónak a Malév konszolidációs tervét, Leonov Pétert, a Abramovics-korszak egyik vezérigazgatóját és Anatoly Ballot, a Vnyesekonombank (VEB) alelnökét és a Malév igazgatóságának korábbi elnökét beválasztották az új igazgatóság tagjai közé.
.
2008. április 7. 06:24:44Vállalatok
Oroszországban terjeszkedik a Malév
A Malév a meglévő három oroszországi desztináció mellett további két útvonal megnyitását tervezi - közölte Leonov Péter, a Malév vezérigazgatója, de a helyszíneket még nem kívánta megnevezni. A Budapest Airport kapcsán a vezérigazgató elmondta, hogy a repülőtér átépítésétől a szolgáltatások ár-érték arányának javulását várja.
.
2008. március 10. 17:14:19Vállalatok
Jelentősen lefaragná veszteségét az idén a Malév
A Malév az idén nem konszolidáltan mindössze 700 millió forint üzemi szintű veszteséget tervez a múlt évi mintegy 10 milliárd forint veszteséggel szemben - közölte Leonov Péter, a Malév igazgatóságának tagja, vezérigazgató hétfőn az MTI-vel.
.
2007. december 21. 15:24:50Vállalatok
2010-ben tőzsdére menne a Malév
Elképzelhető, hogy a Malév részvényeit bevezetik a Budapesti Értéktőzsdére (BÉT), amennyiben a légitársaság nyereséges lesz - mondta Költő Magdolna, a Malévet birtokló AirBridge Zrt. egyik tulajdonosa, a légitársaság Felügyelő Bizottságának elnöke pénteken Budapesten újságíróknak.
.
2007. szeptember 18. 14:49:00Vállalatok
Kőkemény spórolást ígér a Malév új vezére
Kőkemény spórolást ígér a Malév új vezéreMinden szinten takarékoskodni kíván a Malévnál Leonov Péter, a cég pénteken kinevezett új vezérigazgatója. A légitársaságot az új tulajdonosok emellett teljes kontrollal és az AirUnion segítségével próbálják kimozdítani nehéz helyzetéből.
hirdetés
hirdetés
.