Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Kapolyi László

2011. május 23. 07:33:56Vállalatok
Milliárdokra perlik Kapolyit
Tízmillió eurós kártérítési eljárás indul a bíróságon Kapolyi László, volt MSZP-s honatya ellen - írja a hétfői Magyar Nemzet.
.
2009. március 24. 14:24:55Vállalatok
Kapolyi-ügy: feljelentést tesz a Vértesi Erőmű
Feljelentést tesz a Vértesi Erőmű ismeretlen tettes ellen, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés alapos gyanúja miatt, mivel álláspontja szerint felmerül azoknak a büntetőjogi felelőssége, akik 2008 végén az erőműnek jelentős anyagi hátrányt okozó áramvásárlási szerződéseket kötöttek - tájékoztatta a vállalat a hétfői igazgatósági ülés döntéséről kedden az MTI-t közleményben.
.
2008. július 31. 06:59:57Vállalatok
Komoly beruházást terveznek Kapolyiék Oroszországban
Magyar üzletemberek 300 millió euró értékig terjedő erőműhálózati fejlesztést hajtanak végre Oroszországban, a Szverdlovszki megyében.
.
2008. április 15. 10:19:29
Ukrajnában építene tározós erőművet Kapolyi cége
A System Consulting ukrán közös vállalkozásban 600 megawatt kapacitású tározós erőmű megépítését tervezi Ukrajnában. Bár az ügyletet miniszteri szinten már tárgyalták, kormányközi megállapodás még nincs - mondta el Kapolyi László, a System Consulting elnök-vezérigazgatója az MTI-nek.
.
2008. április 7. 06:04:44Vállalatok
Indul Kapolyiék és az MVM megaberuházása
A Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) és a System Consulting közös vállalkozásában 136 millió eurós beruházásban megépülő új Heller Erőmű alapkövét vasárnap helyezte el Vásárosnaményban Veres János Pénzügyminiszter, Kocsis István, az MVM vezérigazgatója és Kapolyi László, a System Consulting elnök-vezérigazgatója.
.
2007. november 26. 08:29:00Vállalatok
24 milliárdos uniós támogatástól esett el Kapolyi László
24 milliárdos uniós támogatástól esett el Kapolyi LászlóBár Kapolyi László elbukott 24 milliárd forintnyi uniós támogatást a Beregbe, Vásárosnamény térségébe tervezett energia-komplexum felépítéséhez, ennél többet nyert a Kárpát Energo Kft.-ben lévő tulajdona többségének eladásával. Ráadásul a komplexum részeként építendő bioetanol üzem kapacitását máris lekötötte a Gripen ellentételezési program részeként, tudta meg az mfor.hu.
hirdetés
hirdetés
.