Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Wolfgang Ruttenstorfer

2013. december 26. 17:37:40Vállalatok
Napenergiába fektet az OMV egykori elnöke
Napenergia-hasznosító berendezések telepítésével foglalkozó stájerországi kisvállalkozásba fektetett be viszonylag nagy összeget az OMV egykori vezérigazgatója, Wolfgang Ruttenstorfer - írja az osztrák Kurier napilap.
.
2008. augusztus 6. 14:49:19Makró | Vállalatok
OMV-Mol csata után: a Lukoil lehet az új szereplő?
OMV-Mol csata után: a Lukoil lehet az új szereplő?Az elemzők véleménye is eltér arról, mihez kezd majd az osztrák OMV a Molban meglévő 20 százalékos tulajdonrészével miután ma reggel bejelentette, hogy visszavonja tavaly szeptemberben tett felvásárlási ajánlatát. Az OMV egyelőre úgy nyilatkozik, hogy nem kívánja eladni részvénycsomagját, de a szakemberek nem zárják ki egy új szereplő megjelenését. Mfor.hu háttér.
.
2007. november 26. 11:34:05Vállalatok
Bennfentes kereskedelemmel vádolják az OMV vezérét
Bennfentes kereskedelem esetleges gyanújával vizsgálódik az osztrák pénz- és tőkepiaci hatóság (FMA) az OMV olaj- és gázipari konszern vezérigazgatója ellen, értesült a "profil" című osztrák politikai-gazdasági hetilap. A vállalat szóvivője visszautasította, hogy Wolfgang Ruttenstorfer megsértette volna a vonatkozó előírásokat.
.
2007. június 25. 12:56:00Vállalatok
Egyesülhet a Mol és az OMV
A lehetséges együttműködésről készül tárgyalni az OMV a Mol vezetésével - közölte az osztrák olajcég vezérigazgatója. Wolfgang Ruttenstorfer jelezte azt is, hogy a mostani részvényvásárlásról nem konzultált a magyar olajtársaság menedzsmentjével. Közben a Mol bejelentette: nem kíván ilyen irányú stratégiai egyeztetésekről tárgyalni az OMV vezetésével.
hirdetés
hirdetés
.