Regisztráció
Az mfor.hu adatvédelmi és adatkezelési szabályzata
RegisztrációSzabályzat:Regisztráció, névváltoztatás, felhasználó törlése

Az mfor.hu egyes szolgáltatásainak igénybe vétele csak regisztrált felhasználók számára engedélyezett. Az ehhez szükséges adatlap az oldalon a regisztráció gombra kattintva érhető el. Ennek kitöltését követően a rendszer a megadott email címre elküld egy megerősítő levelet. Az új felhasználók az első alkalommal csak a levélben található linkre klikkelve tudnak belépni. Fontos tehát, hogy a felhasználó valós e-mail címet adjon meg, különben nem tud az oldalra belépni.

A regisztráció során a felhasználók nevet választhatnak és képet tölthetnek fel.

Sem a felhasználói név, sem a csatolt kép nem lehet:

  • sértő másokra nézve;
  • trágár kifejezést vagy szexuális utalást tartalmazó, ezeket megjelenítő;
  • XIX-XX-XXI. századi politikus vagy párt neve, képe, emblémája illetve a politika tárgykörébe tartozó név vagy kép;
  • gyűlöletre uszító,
  • reklámnak minősülő;

Amennyiben a választott név vagy a fotó a fenti szempontok valamelyikének nem felel meg, a moderátor felszólíthatja a játékost a nevének, illetve a csatolt képnek a megváltoztatására. Amennyiben a felszólításra nem érkezik válasz, úgy az üzemeltető jogosult az adott felhasználót törölni.

Amennyiben valamilyen rendkívül indokolható ok miatt a felhasználók meg kívánják változtatni a nevüket, akkor azt az üzemeltetőknek küldött levélben kérhetik. Az üzemeltető a névváltoztatást nem támogatja, a kérelmek elutasításához fenntartja magának a jogot.

Ha egy regisztrált felhasználó nem kívánja a jövőben szolgáltatásainkat igénybe venni, kérheti a nevének törlését. A korábban megadott adatait ilyenkor az üzemeltető az adatkezelési szabályzata szerint kezeli.

Állítsa be az mfor.hu-t kezdőlapnak, vagy kedvencnek!

Amennyiben Internet Explorer 7 vagy újabb verziójú böngészőt használ, a linkek segítségével könnyen Kezdőlapnak, vagy Kedvencnek teheti az mfor.hu-t.

Mozilla esetén a következő funkciókat kell használni:
Kezdőlapnak: Eszközök/Beállítások/Főlap/Kezdőlap
Kedvencnek: Könyvjelzők/Oldal felvétele a kedvencek közé

Hasznos és tartalmas időtöltést kívánunk!
Az mfor.hu szerkesztősége.

.