2017. december 7. 08:34

Az elemzők bíznak abban, hogy a vizsgálatok nem állapítják meg a Richter felelősségét az egyik legfontosabb termékével kapcsolatos vádaknál.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

A JPMorgan is kommentárt adott ki a Richter termékével, az Esmyával kapcsolatosan. Az elemző pozitívan látja a helyzetet, bízik abban, hogy a PRAC biztonsági eljárása nem talál majd bizonyítékot arra, hogy a jelentett 4 májkárosodást a Richter gyógyszere okozta volna, írja reggeli összefoglalójában az Equilor. 

Az érvek között felhozza, hogy az elmúlt évben 8 esetből 5-ben nem tárt fel hiányosságot a testület és az Esmya hatóanyaga fogamzásgátlóként már régebb óta a piacon van, de ilyen panaszok nem merültek fel. 
 
Korábban:
Ütik a Richter: baj lehet az egyik fő készítményével 
Richter: nincs összefüggés az Esmya és a májkárosodás között