2017. október 6. 17:35

Seszták Miklós is kapott feladatot a jégkorong világbajnokságon.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Az már tavasszal eldőlt, hogy a következő Divízió I./A jégkrorong világbajnokságnak Magyarország ad otthont. Ez a világelit alatti legerősebb csoport. Most a kormány arról döntött, hogy legfeljebb 140 millió forinttal megtámogatja az eseményt.

A Magyar Közlöny tegnapi számában megjelent kormányhatározat értelmében a nemzetgazdasági miniszternek gondoskodnia kell legfeljebb 140 millió forint forrásról, hogy sikeresen lehessen megrendezni a hoki vb-t. A pénzt az Emberi Erőforrások Minisztériumának a versenysport támogatására szolgáló költségvetési zsebébe kell áthelyezni.

Közben arról is határozott a kormány, hogy a nemzeti fejlesztési miniszter gondoskodjon a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. útján a világbajnokság lebonyolításához kapcsolódó turisztikai szempontok érvényesítéséről. Magyarul Seszták Miklósnak ügyelnie kell arra, hogy az eseményre érkező külföldiek a lehető legtöbb pénzt költsék el nálunk amellett, hogy felfedezik Budapest - és ha idejük engedi, az ország - szépségeit.

mfor.hu