2017. szeptember 7. 03:46

Szeptember 28-ig lehet benyújtani az ajánlatokat, a nyertes cég pedig 2 éves szerződést köthet a kormánnyal.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Egymilliárdos forintos, 24 hónapra, vagyis 2 évre szóló keretszerződést köt a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) mobiltelefonok beszerzésére vonatkozóan - derül ki a Közbeszerzési Értesítőből, a beszerzéssel kapcsolatban azonban újabb részleteket tudtunk meg.

A KEF tájékoztatása szerint "ekintettel a keretmegállapodás 24 hónapos futamidejére és a mintegy 1000-1500 központosított közbeszerzéssel érintett szervezet igényére" egyelőre nem ismert, hogy megközelítőleg hány készülék beszerzéséről lehet szó. Az viszont biztos, hogy 40 féle telefonkészüléket kell majd a nyertes cégnek biztosítani, az egyes intézmények majd ezek közül választhatnak.

A készülékeknek különféle előírásoknak kell megfelelni, hiszen biztosítani kell majd, hogy a központosított beszerzéssel érintett intézmények meg tudják találni az igényeiknek megfelelő mobilokat. Az egyes szervezeteknél ugyanis eltérő minőségi és műszaki feltételek jelennek meg. A KEF tájékoztatása szerint ilyen lehet többek között az "érzékenység, terepen használhatóság, ütésállóság, nagy memória igény stb. Ezen igényekre tekintettel – figyelemmel a kiemelt termékekre vonatkozó állami normatívára – alap-, közép- és felső kategóriájú, valamint víz-, por- és ütésálló mobiltelefonokra irányul a közbeszerzési eljárás".

A kétéves keretszerződést egy alkalommal legfeljebb 6 hónappal lehet majd meghosszabbítani, a nyertes cég kiválasztásakor pedig fő szempont az ár lesz, amit 80 százalékos súllyal vesznek figyelembe, a minőségi kritérium pedig a maradék 20-at teszi ki. 

Az eljáráson való részvétel minimumkövetelménye, hogy a pályázó cég rendelkezzen összesen 2 fő gimnáziumi vagy informatikai középfokú végzettségű vagy kereskedelmi középfokú végzettségű teljesítésbe bevonni kívánt szakemberrel, akik közül az egyik a beszerzés tárgya szerint (Mobiltelefonok beszerzése) minimum 2 év tapasztalattal rendelkezik mobiltelefonok szervizelése vagy értékesítése vagy ügyfélszolgálata terén. Gazdasági, pénzügyi alkalmasság területén a KEF semmilyen követelményt nem fogalmazott meg.

mfor.hu