2017. szeptember 13. 14:28

A túlárazottnak tűnő feladatot ráadásul egy kommunikációs céggel végeztették el.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Az LMP-s Hadházy Ákos kérdezett rá Polt Péter főügyésznél, hogy áll a nyomozás az EMMI egyik háttérintézményének ügyében, amelyik 2015-ben egy kommunikációs céget bízott meg 25 millióért a hókotrással - írja a 444.hu.

A Türr István Képző és Kutató Intézet ugyanis 25 milliós szerződést kötött a Lightboard Outdoor Kft.-vel, hogy elvégezze a hó- és síkosságmentesítést az intézmény miskolci, kecskeméti és ózdi telephelyén. Összesen 7670 négyzetméterről volt szó. A cég korábban is dolgozott a TIKK-nek, 2013-ban 25 millióra szerződtek a miskolci és a székesfehérvári telephely síkosságmentesítésére.

Polt Péter válaszában azt írta, hűtlen kezelés bűntette miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztályán folyamatban lévő nyomozásban adatok és iratok beszerzése, elemzése folyik, gyanúsítotti kihallgatásra még nem került sor. A nyomozás határideje jelenleg 2017. december 10-e, ami indokolt esetben meghosszabbítható. Az ügyben vádemelés egyelőre még nem történt.

mfor.hu