2017. december 7. 08:25

Az amerikai autógyártó új értékesítési csatornát szeretne kialakítani, a világ egyik legnagyobb online kereskedelmi platformjával lépnének partnerségre.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Az Alibabán lehetne Ford autókat venni, ez a gyártó legújabb ötlete. A Ford és a kínai Alibaba partnerségi megállapodást köthet, melynek értelmében az Alibaba Tmall webáruház felvenné kínálatába a Ford autóit. A megállapodást a Reuters értesülése szerint ma írhátjak alá, írta  reggeli összefoglalójában az Equilor.
 

A Ford ezzel együtt a kínai piacon tesztelheti az úgynevezet "gépjármű automatáka"t is. Ez annyiban térne el a Tmall-os koncepciótól, hogy nem a Ford franchise hálózata szállítaná le a neten megrendelt autót, hanem egy többszintes garázsban a - kiskereskedőt kihagyva - vásárló maga választhatja ki a járművet és fizetheti ki.