2018. január 12. 12:19

Kuna Tibor cégei „csak” 737,7 milliós megrendelést kaptak tavaly január és szeptember között.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Ma reggel írtunk arról, hogy a Magyar Villamos Művek közleményei szerint a Szijjártó Péter barátjaként emlegetett Kuna Tibor cégével, a Young and Partners Kft.-vel tavaly január és szeptember között.1,266 milliárd forint értékben szerződött rendezvények szervezésére az állami cég.

Kuna Tibor, a cég tulajdonosa 

A beszámolókat negyedéves bontásban teszi közzé a villamos művek, egyértelműen jelezve, hogy az adatok az adott három hónapban kötött szerződések értékét mutatják. Mai cikkünk nyomán azonban korrigálta magát az MVM: mint kiderült, valójában kumulált összegekre gondolt a társaság, csak eddig pontatlanul hozták nyilvánosságra az adatokat. Időközben korrigálták számaikat, így most már a következő negyedéves szerződéses értékek szerepelnek a kimutatásaikban a Young and Partners Kft.-vel összefüggésben:

  • Első negyedév: 82 446 590 forint
  • Második negyedév: 444 207 638 forint
  • Harmadik negyedév: 211 054 469 forint

Vagyis összességében 737 708 697 forintról kötöttek szerződést ebben az időszakban a Kuna tulajdonában lévő céggel. A negyedik negyedéves szerződésekről még nem adott tájékoztatást a villamos művek. Ha az év végén is hasonlóan jól szerepelt a Young and Partners, akkor az év egészében közel lehetett az egymilliárd forinthoz a szerződéseinek összege.

Baka F. Zoltán

mfor.hu