2017. július 15. 14:07

A létesítményt felszámolásból vette meg a felcsúti polgármester Konzum Nyrt.-jének érdekeltségébe tartozó BLT Group.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Új objektumot tereltek Mészáros Lőrinc közelébe: a felcsúti polgármester Konzum Nyrt.-jének érdekeltségébe tartozó BLT Group megvette Balatonakali óriáskempingjét, írja a Magyar Időkre hivatkozva az Index. A BLT a friss szerzeményt felszámolásból vásárolta meg.

(balatonakali.hu)

A 3,6 hektáros Strand-Holiday Kempinghez a hivatalos promóanyagok szerint „extra hosszú partszakasz, parti parcellák, szabadtéri színpad, éttermek és üzletek, főszezonban napozó és horgászstégek” tartoznak, és itt van az északi part egyik leghosszabb vízicsúszdája is.

Mészáros Konzumja még tavasszal szállt be a magyar tenger kempingbizniszébe, amikor megvették a 12 kempinget üzemeltető Balatontouristot. Ismét kiváló volt a felcsúti polgármester ütemérzéke: a kormány tavaly december végi határozatában ötmilliárd forintot adott a balatoni kempingek fejlesztésére.

FRISSÍTÉS:  Balatonakali önkormányzata jelezte, hogy a csúszda nem a kemping része, az az önkormányzati strand területén áll. A csúszda tulajdonosa az eladott kempinget jelenleg még üzemeltető vállalkozó, aki egy megállapodás alapján közösen üzemelteti a csúszdát az önkormányzattal.

mfor.hu