2017. november 14. 11:46

"Gratulálok!" - mondta Orbán Viktor a parlamentben az atv.hu-nak.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Az atv.hu munkatársa arra volt kíváncsi, mit szól ahhoz, hogy Tállai András NAV-elnök elintézte, hogy választókerületében csökkenjen az üzemanyagok ára.

Orbán a gratulációja mellé még hozzáfűzte: "akkor mindenki intézzel el".

Tállai András (Fotó: MTI)

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Tállai András NAV-elnök állampolgári megkeresésre egyeztetett a Mollal az üzemanyagárakkal kapcsolatban. Az esettel kapcsolatban Tállai az RTL Klubnak azt mondta, nem élt vissza a hatalmával, hiszen nem mint NAV-vezető járt el.

A sikeres közbenjárásról a Bloomberg is címlapon számolt be, melyet Tállai csak úgy kommentált, inkább a világhírű matyó kultúrával kellene foglalkozni és nem a benzinár csökkentésével.

mfor.hu