<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A magyar kormány vezette konzorcium újabb ajánlatot adott a budapesti repülőtérre.

Egy, a magyar kormány vezette konzorcium 4 milliárd eurót, vagyis körülbelül 1500 milliárd forintot ajánlott a Budapest Airport irányításáért, írja a Bloomberg

A lap szerint még nincs megegyezés, de valószínűleg ezen az áron már el fogják adni a tulajdonosok a Budapest Airportot. (A német AviAllience a többségi tulajdonos és egyben irányítója is a reptérnek.) A korábban érkezett ajánlatot visszautasították, mert túl alacsonynak találták. 

A Bloomberg szerint a tulajdonosok feltétele az volt, hogy a magyar kormány megmondja, rajta kívül kik még a konzorcium tagjai, és van-e elég technológiai tudásuk a reptér üzemeltetéséhez. Ezt egyelőre a kormány nem teljesítette.

(via 24.hu)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.