1p

A magyar kormány vezette konzorcium újabb ajánlatot adott a budapesti repülőtérre.

Egy, a magyar kormány vezette konzorcium 4 milliárd eurót, vagyis körülbelül 1500 milliárd forintot ajánlott a Budapest Airport irányításáért, írja a Bloomberg

A lap szerint még nincs megegyezés, de valószínűleg ezen az áron már el fogják adni a tulajdonosok a Budapest Airportot. (A német AviAllience a többségi tulajdonos és egyben irányítója is a reptérnek.) A korábban érkezett ajánlatot visszautasították, mert túl alacsonynak találták. 

A Bloomberg szerint a tulajdonosok feltétele az volt, hogy a magyar kormány megmondja, rajta kívül kik még a konzorcium tagjai, és van-e elég technológiai tudásuk a reptér üzemeltetéséhez. Ezt egyelőre a kormány nem teljesítette.

(via 24.hu)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!