<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		
mfor.hu

Távol került örökségétől Vajna Tímea.

Megközelítőleg 4,7 milliárd forint veszteséget mutatott ki az a cég, amelybe Andy Vajna egykori filmproducer és kaszinókirály belepakolta az özvegyének szánt – a hagyatéki végzés szerint – 123 millió dolláros örökséget - írja a 24.hu az AV Perfect Kft. 2020-as beszámolójára hivatkozva. 

A cég friss mérlegéből eltűnt egy korábban szereplő 130 millió dolláros befektetett eszköz. Ennek oka a dokumentum szerint, hogy a cég tavaly eladta az amerikai Cinergi Pictures Entertainment Inc.-ben tulajdonolt részvényeit. Bevételt azonban nem mutatott ki a vagyonkezelő, kapcsolt vállalkozással szembeni követelésként tartja nyilván, és úgy fest, hogy a vételár nem érkezett meg a mérlegzárásig. Ezek után az AV Perfect Kft.-nek egyetlen vállalkozásban sincs érdekeltsége, céges kapcsolata egyedül az anyavállalatával, a nevadai VMT Holdings-szal maradt. 

A részvényeladási tranzakció eredményeként keletkezett 16 millió dolláros veszteséget a cég eredménytartalékába helyezték. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.