522 millióból építkezhetnek tovább a szokásos arcok Kisvárdán


Kispálya lesz az épülő focistadion mellett, kiglancolják a kézicsarnokot, és a kivitelezők nem fognak meglepetést okozni.

Összesen nettó 522 millió forint értékben kaptak újabb megbízást Kisvárdán azok, akik a városban megbízásokat szoktak kapni. Két új szerződés keretében kell tovább virágoztatni Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter városának sportéletet, megint a Penta Industry Kft. és a Nyírépszer Hungária Kft. volt a befutó.

A Penta tereprendezési munkát nyert a focistadion mellett, melyet amúgy is ők építenek, 1,5 milliárdból. A kisvárdai önkormányzat megrendelése szerint egy fedett edzőcsarnok területének előkészítő munkáit kell elvégezniük. Itt 40x60 méteres műfüves pálya lesz, meg a hozzá tartozó szociális épületrész.

Az önkormányzat hirdetmény nélkül, közvetlen ajánlattételi eljáráson tett igazságot a beérkező pályázatok között. A debreceni NÉGYEN 2002 Mérnöki Tanácsadó és Szolgáltató Kft. és a DÉSZ-KER Zrt. maradt hoppon, mert a Penta ajánlata volt a legkedvezőbb. Ők a tereprendezést nettó 228 millió forintért vállalták el.

A fővárosi Nyírépszer a Kisvárdai Kézilabda Club SE-től nyert újabb munkát. Itt a sportcsarnokot kell kívül-belül felújítani. A Kisvárdán sportszállót és apartmanházat is építő cég az új projektért folyó versenyben a bocsaikerti MÁRKÓ-BAU GENERÁL Építőipari Szolgáltató Kft.-t, valamint a NÉGYEN-t és a DÉSZ-KER-tütötte ki a nyeregből. A szerződésük értéke nettó 294 millió forint. Ezt javarészt feltehetőleg abból a 250 millióból fedezik, amit a tavaly év végi pénzosztásban adott oda a kormány a Kisvárdai Kézilabda Akadémiának a Kisvárdai Kézilabda Club fejlesztéseire.

mfor.hu


Olvasta már?hirdetés
hirdetés
elrejt
 
.