1p

Nem tudjuk hogy ki, mikor és mit, de valaki valamit valamikor bejelent.

Titokzatos (más szempontból: semmitmondó) posztot tett közzé csütörtök délelőtt a miniszterelnök a Facebookon. Döntött a kormány - írja, a mellékelt mosolygós képre pedig az is rákerült: Hamarosan bejelentés!

Ez alapján azt is gondolhatnánk, hogy maga a miniszterelnök szólal fel. A csütörtöki Kormányinfó (amelynek állandó témája épp az, hogy Mit, miért tesz a kormány?) szereplői között nem szerepel a meghívó alapján Orbán Viktor, hanem szokás szerint Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő tájékoztat majd a kormány döntéseiről. 

Arra már korábban is volt példa, hogy a miniszterelnök bejelentett valamit, ami után Kormányinfót tartottak - lehet, hogy most is ez lesz a menetrend.

Mindenesetre figyeljük a fejleményeket, és ha kiderül, mit döntött a kormány, azonnal tájékoztatjuk róla olvasóinkat - a Kormányinfóról pedig élőben tudósítunk 12 órától az Mfor.hu-n.

FRISSÍTÉS: meg is érkezett a nagy bejelentés, ami a nyugdíjkiegészítésekről szól - itt számoltuk ki, mit is jelent >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!