<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Vannak, akik azért jönnek Magyarországra, mert a valutájuk egyre többet ér, mások csak érzékelik a hatást. Megint mások egyszerűen izgalmasnak tartják az országot. 

 

"Elképesztő változásokon ment keresztül ez az ország",

mondja egyik interjúalanyunk, egy brit turista, aki többször is Magyarországra látogatott az évek során, és bár ideútjában szerepe volt a gyengülő forintnak, nem csak emiatt döntött Budapest mellett. Külföldieket kérdeztünk, mennyire vezérli őket az, hogy a pénzük egyre többet ér Magyarországon, és mit gondolnak a zuhanó forintról meg a világméretű inflációról. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.