<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A fapados légitársaság kap sok meleget és hideget is a viszonylag alacsony árak, az árazási trükkök és a poggyászkezelése miatt is. Most egy hideg vélemény jön. Olvasói levél.

Új rovatunkban a hét közepén videós darabokat közlünk, amiben a hét aktuális történéseiről kérdezzük az utca emberét. Vasárnap esténként olvasói levelek jönnek. Bármilyen hétköznapi tapasztalatáról írhat a közvetlen környezetéből, vagy kikapcsolódása idejéről. Jóról is, rosszról is, a lényeg, hogy röviden és szélsőségektől mentesen írja meg. Vélhetően sok ezren fogják olvasni.

Szerkesztőségünk a beérkezett olvasói levelek tartalmával nem feltétlenül ért egyet, azokat jogunkban áll megszerkeszteni, miközben a stílusuktól és a tartalmuktól függően nem vagyunk kötelesek minden beérkező levelet leközölni. Várjuk írásaikat az  e-mail-címre!

Több utas panaszkodik arra, hogy a fapados cég nem fair velük szemben. Fotó: MTITöbb utas panaszkodik arra, hogy a fapados cég nem fair velük szemben. Fotó: MTI

„Tisztelt Szerkesztőség!

Most olvastam a cikket a Wizzair csodálatos teljesítményéről.

Mind szép amit a Váradi úr elmondott Önöknek, de van egy nagyon bosszantó tény amiért most írok ebben a levélben.

Lehet, hogy ez személyes ügy, de biztosan nem vagyok egyedül ilyen téren és ezt is meg kellene említeni egy cikkben. Történetesen, én vásároltam egy jegyet náluk, és véletlenül elírtam a kódot, az rendben van, hogy törölték a foglalást, így kénytelen voltam másikat venni, de ennek már 4 hónapja, azóta sem került vissza a pénzem a számlámra, többszöri e-mail váltás ellenére sem.

Ha ilyen gazdag a társaság, hogyhogy nem tud egy olyan vevőszolgálatot üzemeltetni ahol nem emelt díjas a hívás, vagy legalább olyan adminisztrációt vezetni amelyik tud időben intézkedni? A nemzetközi panasz fórum is úgy működik, hogy 90 napos a határidő.

Nem sok pénzről van szó, de ők 24 órát szabnak arra, hogy a lefoglalt jegyet rendezzék, viszont ha vissza kell fizetni, az már nem megy ilyen gyorsan. Ha én lennék a vezérigazgató, nagyon restellném ezt a dolgot.

Tisztelettel: Pető Pál”

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.