<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az emberek aggódnak a barátaikért és a szüleikért a veszélyhelyzetben, mások viszont nagyon is helyesnek tartják a rezsicsökkentés csökkentését. Van, akinek pedig ez a véleménye: "egy tisztességes paraszt józan ésszel jobban elirányítaná ezt az országot."

Megdöbbentő válaszokat adnak az emberek arra a kérdésre, mit gondolnak az energia-vészhelyzetről és hogyan készülnek a télre. Sokan elégedetlenek, de többek úgy érzik, őket egyáltalán nem érinti a helyzet, hiszen valamiért ők éppen mentesülnek a plusz terhek alól. A rezsicsökkentés csökkentése felháborodást hozott, de van, aki mégis helyesli. Nézze meg videónkat a részletekért!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.