1p

Az emberek aggódnak a barátaikért és a szüleikért a veszélyhelyzetben, mások viszont nagyon is helyesnek tartják a rezsicsökkentés csökkentését. Van, akinek pedig ez a véleménye: "egy tisztességes paraszt józan ésszel jobban elirányítaná ezt az országot."

Megdöbbentő válaszokat adnak az emberek arra a kérdésre, mit gondolnak az energia-vészhelyzetről és hogyan készülnek a télre. Sokan elégedetlenek, de többek úgy érzik, őket egyáltalán nem érinti a helyzet, hiszen valamiért ők éppen mentesülnek a plusz terhek alól. A rezsicsökkentés csökkentése felháborodást hozott, de van, aki mégis helyesli. Nézze meg videónkat a részletekért!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!