<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van, akit nem érdekel, mennyibe kerül a jelenleg is zajló budapesti vizes világbajnokság, mert megéri, más sokallja az összeget, de az biztos, hogy Milák Kristófot mindenki nagyon várja. 

A Duna Arénában mindenki Milák Kristófnak szurkol, de Hosszú Katinkát sem felejtették el. A vb-re költött pénz mennyisége viszonylag kevésbé foglalkoztatja az embereket, a lelkesedés mértéke pedig egyre nő. A szervezés hagy némi kívánnivalót maga után egyesek szerint, és az orosz sportolók kizárásáról is mindenkinek van véleménye. Megkérdeztük a szurkolókat. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.