2p

Csak egy gyors engedély kellene. Sokak szerint ez nem lehet akadály. Legalábbis így látja egyik olvasónk, aki mozgalmat is indítana, hogy eltűnjön a közéletből a kormányfő. 

Aranyélet című rovatunkban vasárnap esténként olvasói leveleket adunk közre. Jóról is, rosszról is. Szerkesztőségünk a levelek tartalmával nem feltétlenül ért egyet, azokat jogunkban áll megszerkeszteni, miközben a stílusuktól és a tartalmuktól függően nem vagyunk kötelesek mindegyiket közölni. Várjuk írásaikat az  e-mail-címre!

Lassan már Hatvanpusztán is nyújtózkodhatna a kormányfő, ha lenne bátorsága lelépni. Fotó: pixabay
Lassan már Hatvanpusztán is nyújtózkodhatna a kormányfő, ha lenne bátorsága lelépni. Fotó: pixabay

"Tisztelt szerkesztőség!

A mélyen tisztelt miniszterelnök már sokat tett az ország felvirágoztatásáért. Azt olvastam itt, ezen az oldalon, hogy szinte nem is alszik, folyton a javunkat (és pénzünket) akarja. De rajta is kifog már az idő, nem olyan mint régen, amikor még tudott futni. Gömböc lett és most már betöltötte a hatvanat, küldjük őt előnyugdíjba!

Nagyvonalú leszek és azt mondom: társadalmunk valahogy kibírja, ha öt évig, amíg eléri a hivatalos korhatárt, nem fizetik be az ő nyugdíjjárulékát. Igazából a nyugdíját sem sajnálom, nekem/nekünk megér ennyit, hogy kivonuljon a közéletből. Egy új korszak kezdődhetne, bár biztos vagyok benne, hogy a legközelebbi politikai haverjai egymást taposva akarnak majd beülni a székébe, már csak így megy ez a legtöbb diktatúrában, miért lenne kivétel éppen Magyarország.

Egyébként ha tényleg sportember, akkor tudnia kellene, hogy egy nagy sportoló képes a csúcson abbahagyni. Nem akkor lép le, amikor már csak legfeljebb csereként engedik a pályára, hanem akkor, amikor számolatlanul rúgja a gólokat. Szerintem ő most pont itt tart, innen már csak lefelé van neki. Kap majd a híveitől (és az államkasszából) egy kis apanázst, később egy szoborra is összegyűjthetnek és ha jól viselkedik még elnöki könyvtára is lehet, mint az amerikai elnököknek.

Az államférfinak járó más elismerésekre azonban ne számítson. Merthogy szerintem nem államférfi ő a klasszikus értelemben. Azt ki kell érdemelni. Szóval indítsunk egy mozgalmat, hogy megkaphassa az előnyugdíjat. Remélem a szerkesztőség gyűjti az aláírásokat. De ha nem, akkor majd más. Ugye lesz ilyen?

Tisztelettel
Egy budapesti olvasó” 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!