2p

Orbán Viktor füttye szerint táncol és ártalmas dolgokat javasol. Ezt mondja sok iparos az MKIK vezetőjéről. Most egy erős bírálatot megfogalmazó levelet közlünk.

Aranyélet című rovatunkban vasárnap esténként olvasói leveleket adunk közre. Jóról is, rosszról is. Szerkesztőségünk a levelek tartalmával nem feltétlenül ért egyet, azokat jogunkban áll megszerkeszteni, miközben a stílusuktól és a tartalmuktól függően nem vagyunk kötelesek mindegyiket közölni. Várjuk írásaikat az  e-mail-címre!

Parragh Lászlót rengeteg vállalkozó bírálja jogosan és sokan Orbán Viktor egyik kiszolgálójnak tartják.  Fotó: mfor.hu
Parragh Lászlót rengeteg vállalkozó bírálja jogosan és sokan Orbán Viktor egyik kiszolgálójnak tartják. Fotó: mfor.hu

„Tisztelt Aranyélet!

Felháborító, amit a kormány az orvosi kamarával művelt. Így akarja elhallgattatni a vele egyet nem értőket. Két nap alatt lezavartak mindent, de szerintem ezzel öngólt rúgtak. Sokkal nagyobb lesz az ellenállás, mint hitték volna. Én nem vagyok orvos, de rögtön felmerült bennem, hogy biztos megint sok doki fog elmenni innen vagy csak nem írja alá a pluszmunkát.

Igazából ezzel veszélyezteti sok ember életét Orbán és a tisztelt kormánya. Eddig úgy tudtam, hogy ez a kamara egy olyan szervezet, ami egyfajta garancia a minőségre és önmaga olyan működési szabályokat állapított meg, amik elősegítik ezt és egyben felügyelik is az orvosokat. Miért kell szétverni egy ilyen régi és tekintélyes szervezetet? Már a szocik idején sem sikerült és most sem szabad, hogy sikerüljön.

Ezzel kapcsolatban van egy másik gondolatom is. Ilyen alapon a csempekereskedőként is leszerepelt Parragh által vezetett iparkamaránál is törvénybe kell iktatni, hogy nem kötelező a tagság. Mit ad nekünk ez a csempés és csapata? Semmit, csak beszedik a pénzt, a főnökük ott lohol Orbán mögött és mindig hülye, megalapozatlan ötletei vannak, a mi kárunkra. Ott pöffeszkedik ez az ember a luxus irodájában és nem képviseli a mi érdekeinket. Nem akarom tovább fizetni Parragh László Mercedesét, elegem van, húzzon el, nem való oda.

Az egész iparkamarát át kellene szervezni, akkor majd nem bólogatni fog a kormánynak, hanem az iparosokat és a kereskedőket fogja képviselni. Most egy szocializmusból itt maradt, felesleges és sokba kerülő bagázs, amelyik úgy táncol, ahogy Orbán akarja.

Tisztelettel:

T. József, egy tisztességes iparos”

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!