2014. március 14. 12:58

Péntek délután egy gyengülési hullám hatására újabb kétéves mélypontjára ütötték a forintot, a frank jegyzése pedig megcsípte a 260 forintot is.

A forint az euróval szemben már a 315-ös szint fölé gyengült péntek délután, ami elsősorban a fokozódó orosz-ukrán aggodalmak miatt kialakuló rossz befektetői hangulatnak köszönhető. Az új kétéves mélypont ezzel 315,4 forint lett, melynek elérése után korrigálni kezdett az árfolyam és jelenleg 314,6 forintot kell adni egy euróért.

(Forrás: eco.hu)

A gyengülés a frankárfolyamot is érintette, hiszen pár pillanatig 260 forintot kellett adni egy svájci frankért a bankközi devizapiacon. Jelenleg 259,3-on áll a jegyzés.

(Forrás: eco.hu)

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.