2014. március 14. 12:58

Péntek délután egy gyengülési hullám hatására újabb kétéves mélypontjára ütötték a forintot, a frank jegyzése pedig megcsípte a 260 forintot is.

A forint az euróval szemben már a 315-ös szint fölé gyengült péntek délután, ami elsősorban a fokozódó orosz-ukrán aggodalmak miatt kialakuló rossz befektetői hangulatnak köszönhető. Az új kétéves mélypont ezzel 315,4 forint lett, melynek elérése után korrigálni kezdett az árfolyam és jelenleg 314,6 forintot kell adni egy euróért.

(Forrás: eco.hu)

A gyengülés a frankárfolyamot is érintette, hiszen pár pillanatig 260 forintot kellett adni egy svájci frankért a bankközi devizapiacon. Jelenleg 259,3-on áll a jegyzés.

(Forrás: eco.hu)

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.