<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Míg az elmúlt napokat nyugalom és stabilitás jellemezte, csütörtök délelőtt ismét gyengülni kezdett a forint a legfontosabb devizákkal szemben.

A hét elején biztatóan erősödött a forint az euróva szemben, igaz, a szakértők azt emelték ki, hogy ennek hátterében részben a szabadnapok miatti alacsony likviditás állt. Szerdán pedig már meg is torpant a forint menetelése, és a 407-es szintet nem tudta szignifikánsan áttörni az euró esetében.

További árfolyamok a Privátbankár oldalán találhatóak.

Ráadásul az amerikai jegybank, a Fed szerda esti kamatemelése ismét izgalmakat hozott a piacokra, növelve a kockázatkerülést, ami hagyományosan nyomást helyez a forintra is. Ennek megfelelően csütörtökön délelőtt gyengülni kezdett a magyar fizetőeszköz és az euró jegyzése a 410-es szinthez közelített.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.